2016.08.04.@ 16.08

8 baki, amitől olcsónak tűnik a cipőd

Hónapokig spórolsz, hogy végre megvehesd álmaid cipőjét? Felejts el! Nem kell mindig drága lábbeliket vásárolnod! Ha figyelsz ezekre az apróságokra, senki sem fogja megmondani, hogy a legújabb kedvencedhez szuperakciós áron jutottál hozzá!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

8 baki, amitől olcsónak tűnik a cipőd

1. Amikor a platform túl magas

Sajnos a magasabb platformú cipő sokkal olcsóbbnak néz ki, pláne akkor, ha rejtett. Ha a cipő orra is magasan végződik, inkább hasonlít az új lábbeli egy patára, mint egy elegáns, drága cipőre. A platform nélküliek sokkal sikkesebbek és kifinomultabbak.

1(1) copy

2. A méret igenis lényeg!

Nemcsak kiábrándító, de kicsi vagy túl nagy ciőben tipegni egész nap szinte lehetetlen! Nem számít mennyire őrülten tetszik a cipő, ha nem áll tökéletesen a lábadon, ne vedd meg! Persze, idővel ez ki fog kicsit tágulni, vagy könnyen biztonságossá lehet tenni egy kis vattával is, de komolyan megér ez neked ennyit? Ne vesztegesd rá az időt, se a pénzed!

2(1) copy

3. A kevesebb sokszor több

Egy millió dolláros cipő is olcsónak néz ki, ha ízléstelenül sok díszítést tesznek rá. Próbáld visszafogni magad, amikor épp a fél fizetésed akarod elkölteni egy durván vad cipőre. Inkább válaszd a letisztult klasszikust a sok-sok extra helyett!

3(1) copy

4. Állati minta

Ha az állatmintás cipők közül szemezgetsz, a nagy minták helyett inkább fókuszálj a sok különböző textúrát és színt mixelő darabokra!

3_1 copy

5. Menő metál

Ha viszont imádod a csillogást, próbáld ki a metálfényű bőr magas sarkút!
3_2 copy

6. Csak sikkesen!

Mindegy, mennyit költöttél a cipődre, ha nem tudsz benne normálisan menni. Külső szemlélőként is borzalmas látvány, ha azt látod, hogy valaki szenved a vadonatúj cipőben, neked is szuperégő, ráadásul sokkal hamarabb tönkremegy a méregdrága darab is.

4(1) copy

7. Vakítóan fényes

Imádod az extrém és feltűnő színeket, főleg ha topánokról van szó? Ezekből is inkább velúrt válassz, ez ugyanis jóval elegánsabb hatást kelt, mint a fényes változatuk!

8 copy

8. Kopott koppintás

Nincs annál cikibb, mint amikor a cipő sarkáról lekopik a fekete műanyag és kilátszik a fém szára! Vagy, ha elválik minimálisan is a cipő talpa. Reggel az első dolgod legyen elmenni cipészhez!

6 copy

 

Címkék: ciki cipő Deichmann divat menő tipp trend trükk

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Cipő