2016.08.08.@ 15.08

5 trükk, hogy a kedvenc cipőd tovább gyönyörű maradjon

Ha te is igazi cipőfanatikus vagy, akkor valószínűleg kevés annál rosszabb érzést tudsz elképzelni, mint mikor kedvenc tipegődtől meg kell válnod, mert tönkrement. Hogy többet ne kelljen szandi-gyászolnod, fogadd meg ezeket a tippeket!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

5 trükk, hogy a kedvenc cipőd tovább gyönyörű maradjon

1. Radírozd ki a hibákat!

Háztartási boltokban tudsz beszerezni spéci folteltávolító radírokat, amik nem csak a fehér falat teszik ragyogóan fényessé! A nude cipellőidet is egy pillanat alatt újszerűvé varázsolják! A lényeg, hogy azonnal használd, mielőtt még a folt rászáradna kedvenc lábbelidre.

2. Jóéjt, szandik!

Hogyha tényleg vigyázni akarsz a cipőidre, akkor minden este tedd vissza őket a saját dobozukba. Gondolj arra, hogy ez az ágyuk, és egyébként sincs semmi szükség arra, hogy egymás hegyén-hátán heverjenek, reggel pedig percek telnek el, mire megtalálod a párokat. Nincs időd erre? Nincs elég hely a lakásban? El is hanyagolhatod a dolgot, de akkor ne lepődj meg, ha rövid idő alatt hordhatatlanná válnak.

3. Irány a cipődoki!

Ahhoz, hogy hosszú ideig igazi istennőként tündökölhess kedvenc párodban, időnként sarkaltasd meg, vagy cseréltesd le a talpát. Ez sokkal olcsóbb, mintha minden évben új cipőt kellene venned. Ráadásul az imádott, tökéletesen passzoló lábbelidről van szó!

4. A kis fekete trükk

Szerezz be szövegkiemelőt! Nagyon régi trükk, de hatásos fekete cipőknél. Amikor azt látod, hogy az orrát sikerült lerúgnod, vagy kicsit kopottabb a színe, kezdődhet a satírozás!

5. Mint a villám!

Ne pánikolj akkor sem, ha esetleg eltörne a cipőd sarka vagy leszakadna a talpa. A kulcsszó ilyenkor a gyorsaság: ne halasztgasd a javítását, amint tudod, vidd el cipészhez. Ja, és inkább ne otthon kísérletezz pillanatragasztóval, bízd szakemberre!

Címkék: cipész cipő cipő javítás cipőápolás letört sarok magas sarkú szandál tűsarkú

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Cipő