12 kellék, amivel azonnal téli hangulatot varázsolhatsz az otthonodban

Ha eddig még nem tetted, ne várj tovább! Ideje, hogy becsempészd a meghitt, téli hangulatot a lakás minden zugába!

12 kellék, amivel azonnal téli hangulatot varázsolhatsz az otthonodban

Imádod, ha a lakásod mindig az adott évszaknak megfelelő díszítést kap? Abszolút megértjük, mi is rajongunk az olyan lakber holmikért, amik kicsit megváltoztatják az otthon arculatát és egyéniséget adnak az egyébként unalmas szobáknak. Most olyan cuccokat mutatunk, amik kifejezetten a tél meghitt hangulatát sugározzák, így akár egészen február végéig simán kint hagyhatod őket! 

Minden, ami fa! 

A téli időszak egyik nagy slágerét, a natúr fa kellékeket egyszerűen muszáj belecsempészned az otthonod dekorációjába, ugyanis a kandallóban ropogó fa meleg hangulatát idézik. Oké, ezeket nyilván nem fogod elégetni, de épp ez a legjobb az egészben: évről évre újra és újra gyönyörködhetsz bennük, hiszen ezek tényleg örök darabok.  

Téli dekoráció

Fotó: Bonami, Obi, Butlers

Pihe-puha takaróerdő 

Ha te is imádsz a téli estéken egy meleg takaró alá bekuckózni a kedvenc sorozatoddal vagy könyveddel, akkor ne feledkezz meg a karácsonyi plédekről! Sőt, ne csak egyet tegyél ki, hanem kombináld a különböző textúrákat, ugyanis akkor fog igazán hívogatónak tűnni az összkép. Elárulunk egy titkot: az összes kedvenc influenszered él ezzel a trükkel, szóval te miért ne tennéd? 

Téli dekoráció

Fotó: Jysk, H&M, Ikea

Egy csipet természet 

Nem tudod életben tartani a szobanövényeket? Semmi gond, a mű dekorációs ágakkal nem foghatsz mellé, ezek szinte elpusztíthatatlanok. Itt is nyugodtan válassz különböző stílusokat, mert a mixelés csakis jót tehet a végeredménynek. Már csak egy szuper váza kell, amiben jól tudnak érvényesülni! 

Téli dekoráció

Fotó: Praktiker, Möbelix, Ikea

Fényt neki! 

Nem utolsó sorban pedig tegyél ki annyi világítós LED-füzért, amennyit csak tudsz! Ezeknél hangulatosabb kiegészítő nem létezik az évnek ebben a szakaszában, ráadásul ezek nem szorítják ki egymást, akár egy tucattal is készülhetsz belőlük, a nappalitól kezdve, a fürdőszobán és a hálón át egészen a konyháig – mindenhol zseniálisan mutatnak. Ja, és a gyertyával ellentétben nem kell azon aggódnod, hogy mikor gyullad fel a lakás, ha épp nem tudsz rájuk figyelni! 

Téli dekoráció

Fotó: Tchibo, Ikea, Möbelix

A chill hangulat megteremtéséhez ezeket is vesd be: 

Még több

Cosmo Christmas