10 ajándék, amivel bármelyik Jóbarátok-rajongót elvarázsolhatod

Reneszánszát éli a Jóbarátok, úgyhogy, ha van olyan barátnőd, aki rajongva szereti a sorozatot, lepd meg őt karácsonyra egy relikviával!

10 ajándék, amivel bármelyik Jóbarátok-rajongót elvarázsolhatod

18 éve, hogy a Jóbarátok elbúcsúzott a képernyőtől (most csak az őssorozatot nézzük, a reuniont nem), de a széria sikere semmit nem kopott, sőt, kultikusabb, mint valaha! Te is kívülről idézed már az egyes jeleneteket, de a barátnőd még nálad is nagyobb fan? Akkor nézz körbe alaposan, mert olyan ajándékötleteket mutatunk, ami minden Jóbarátok-rajongó álma! 

Jóbarátok ajándék

Fotó: Reserved

Szinte már látjuk magunk előtt, ahogy ebben a pizsamában, egy bögre forró csokival éjszakai maratont tart a kedvenc sorozatával.  

Jóbarátok ajándék

Fotó: Notino

Mit gondolsz a kávés testpeelingről ebben a cuki hordozható bögrében? Így két menő ajándékra is szert tehetsz egyszerre! 

Jóbarátok ajándék

Fotó: 21. század kiadó

Igen, ebben még Rachel híres trüffelje is benne van! Ha a barátnőd imád a konyhában sürgölődni, akkor ezt a könyvet díjazni fogja. 

Jóbarátok ajándék

Fotó: kreativjatek.hu

A társasjátékok rajongójának aligha találsz jobb meglepetést, mint a Monopoly-t, ami ráadásul a Friends ikonikus pillanatait idézi. 

Jóbarátok ajándék

Fotó: Sinsay

Ebben a pulcsiban még egy szürke téli nap is sokkal jobban telik. Ha mi ilyet kapnánk, soha nem akarnánk mást hordani, csak szólunk. 

Jóbarátok ajándék

Fotó: Cropp

Egy totebag mindig hasznos, mert kis helyen is elfér, és egy rögtönzött bevásárlásnál életmentő tud lenni. Ha pedig Friends feliratos, az már csak plusz pont. 

Jóbarátok ajándék

Fotó: ING Shop

A tea is jobban esik, ha olyan bögrében érkezik, ami egy csomó vicces élményt idéz, szóval bye-bye morgós hajnalok, ezzel a szökőkutas darabbal csak jól indulhat a reggel! 

Jóbarátok ajándék

Fotó: Beststuff

És ha már a reggeli teánál tartunk, akkor ne feledkezzünk meg a fincsi házi kekszről sem, aminek természetesen a legmenőbb Central Perk feliratú cookie jar dukál. 

Jóbarátok ajándék

Fotó: Beststuff

Olyan nincs, hogy egy nőnek elég neszesszere lenne, úgyhogy szerintünk nyugodtan beújíthatsz egy ilyen darabot, csak aztán nehogy annyira beleszeress, hogy elfelejtsd odaajándékozni. 

Jóbarátok ajándék

Fotó: ING Shop

A barátnőd él-hal a papíráruért? Akkor ne gondolkodj tovább, ennél a pulykás füzetnél menőbbet szerintünk nem fogsz találni. 

Nálad már elindult a visszaszámlálás? Ezeket is csekkold:

Még több

Cosmo Christmas