4 film, amit mindig megnézünk az ünnepek alatt, pedig semmi köze a karácsonyhoz

Te mit adnál hozzá még a listához?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

4 film, amit mindig megnézünk az ünnepek alatt, pedig semmi köze a karácsonyhoz

Mary Poppins

Bár sem tél, sem semmiféle ünnep nincs a Mary Poppinsban, a mágikus dada és a gyerekek kalandjai olyan magával ragadóan mesések, hogy pont azt a varázslatos karácsonyi hangulatot teremti meg, amire ilyenkor szükségünk van. Nem véletlen, hogy az Emily Blunt-féle folytatás premierjét már alapból az ünnepi időszakra időzítették!

Bajos csajok

Ha Kevint már a hátad közepére sem kívánod, az Igazából szereleml pedig a hideg ráz, és úgy általában nem csíped a klasszikus karácsonyi filmeket, akkor tuti, hogy nálad újra elő-előkerül a Bajos csajok az ünnepek idején. Kellőképpen elég karácsonyos jelenet van benne (a lányok Jingle Bell-táncánál nincs ikonikusabb!), viszont kicsit sem nyálas és annál is viccesebb. Mi kell még egy szuper szórakozáshoz a téli szünetben?

Jégvarázs

Tél, rengeteg hó, cuki hóember, szerelmi szál és az üzenet: a család a legfontosabb. Konkrétan minden kikötést kipipál a Jégvarázs a karácsonykor nézendő filmek jellemzőinek checklistjén! Pedig technikailag nem számít karácsonyi filmnek, mégis olyan szívet melengető, hogy minden évben meg kell nézni.

Vasember 3.

Bár a Vasember harmadik része az év bármelyik szakában játszódhatna, valójában karácsony alatt zajlik a cselekmény. Éppen ezért egyértelműen karácsonyi film, úgyhogy egy picit most kilóg a sorból. De mivel szuperhősfilmről beszélünk, mégis egy szokatlanabb választás Szentestére…Pedig nincs is annál jobb, mint egy forró csokival a fa mellé bekuckózni, és megnézni, ahogy Tony Stark ismét legyőzi a gonosztevőket.

Címkék: Bajos csajok Jégvarázs karácsonyi film mary poppins nem karácsonyi szokatlan karácsonyi film vasember 3

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Cosmo karácsony