A legcsajosabb arcápoló ajándéknak is tökéletes

Csillog, istenien mutat Instán, és a bőrödnek is jót tesz, mi az? Igen, egy csillámos arcmaszk!

A legcsajosabb arcápoló ajándéknak is tökéletes

A bőrápolásnak ez a legbulisabb része: egy ragyogó színű, csillivilli maszk akár a következő csajos találkozótok kelléke lehet. Bulizás, étterem, kávézás most ugye nem játszik, miért ne tartanátok otthon home spa napot? Ha ajándékba szánod, a barátnődet egészen biztosan leveszi a lábáról egy ilyen csillámos csodakence!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

GLAMGLOW (@glamglow) által megosztott bejegyzés

Amire figyeljetek

  • A csillámos maszkok legtöbbje lehúzható, azaz a gél a levegőn vékony, bőrszerű hártyává alakul. Ehhez az kell, hogy vékony, de egybefüggő rétegben kerüljön az arcra – ha túl vastag, akkor nem tud eléggé megszilárdulni és nehéz lesz leszedni.
  • Legjobb, ha a homloktól indítva, fentről lefelé, finoman húzva távolítjátok el a maszkot.
  • A hatóidő általában 10-15 perc körül van, de lehetnek eltérések. Fontos, hogy figyeljétek, az adott maszkot mennyi ideig szabad a bőrön hagyni. Ha előbb akarjátok lehúzni, még szakadozhat, ha később, az a bőrnek nem ideális.
  • Ha nem lehúzható, hanem krémes a maszk, lemosás helyett érdemes meleg vízbe mártott törülközővel letörölni az arcon maradt mennyiséget.
  • A szem és a száj közvetlen környékére ne kerüljön a maszkból, és arra is vigyázzatok, hogy a szemöldökötökre és a babahajakra sem, mert nagyon nehéz lesz eltávolítani.
  • Problémás, érzékeny bőrre csak óvatosan, a hatóidőt szigorúan nem túllépve használjátok a csillámos maszkokat. (Nagyon érzékeny, könnyen irritálódó, ekcémára, rozáceára hajlamos bőrre pedig nem ez a tökéletes meglepi.)

Ha beautyajándékot keresel az anyukádnak, barátnődnek vagy kolléganődnek, nézd meg a többi összeállításunkat is. 6000 Ft alatti illatos meglepiket találsz ebben a cikkben. Itt gyűjtöttük össze a legcukibb téli illatú kézkrémeket. Gyönyörű limitált szériás, ünnepi parfümöket találsz, ha ide kattintasz.

A legszebben csillámló bőrápoló maszkokért kattintsd végig a galériát!

galéria

A legcsajosabb arcápoló ajándéknak is tökéletes

A legcsajosabb arcápoló ajándéknak is tökéletes

Fotó megosztása:

Még több

Cosmo karácsony