7 szuper ajándékötlet a legnagyobb Riverdale rajongóknak

Nyugi, Jingle Jangle nincs a listán!

7 szuper ajándékötlet a legnagyobb Riverdale rajongóknak

Szirupos tinirománcok, töménytelen mennyiségű milkshake, mindez megfűszerezve néhány rejtélyes gyilkossággal. Ennél nem is kell többet mondani egy igazi Rivderdale-fannak, mert rögtön tudni fogja, hogy az all-time favourite show-járól van szó. Most összeszedtük azokat az ajándékötleteket, amikkel tökéletessé teheted a sorozatfüggő BFF-ed, de persze akár a saját karácsonyodat is!

Southside Serpents kapucnis pulcsi – Wish, 1883 Ft

Ugye neked is hevesebben kezd verni a szíved, amikor Jughead felveszi a Kígyók bőrdzsekijét? Megtaláltuk a ruci csajosabb változatát, amit napközben is hordhatsz, ráadásul azzal a tudattal, hogy te is részese vagy Riverdale legmenőbb és legveszélyesebb bandájának.

Jughead kapucnis pulcsi – Fanbase.hu, 12 000 Ft

Ha pedig már úgy is Jugheadnél tartunk, esetleg egy közeli ismerősöd (nem gáz, ha te vagy az, mi is így vagyunk vele) teljesen odavan a karakterért, akkor mi lehetne tökéletesebb ajándék, mint egy ilyen pulcsi?

Pop’s bögre – Fanbase.hu, 3290 Ft

 

A sorozatban csak egy betonbiztos hely van, ami mindennek a kezdete és a vége, ez pedig egyértelműen Pop étterme. Ha imádod a Riverdale-t, akkor ez egy must-have darab!

Monopoly – JátékNet, 13 499 Ft

Arról álmodozol, hogy olyan lazán oldod meg a legnehezebbnek tűnő bűnügyeket, mint a sorozatban Betty? Most kipróbálhatod magad, ráadásul garantált, hogy a barátaid is imádni fogják a közös játékot!

Lili Reinhart – Swimming lessons verseskötet (angol nyelvű), Libristo.hu, 6253 Ft

 

Kevesen tudják, de a sorozat Bettyje nem csak szuper színésznő, de extra tehetséges költő is! Ha a legjobb barátnőd igazi Riverdale-fan, tuti, hogy értékelni (és IMÁDNI) fogja Lili Reinhart saját verseskötetét!

Feliratos párna – Funcases, 5159 Ft

Ha te és a BFF-ed is imádjátok a sorozatot, akkor ennél a cuki párnánál tuti, hogy nem találsz jobb meglepetést karácsonyra!

Telefontok – Funcases, 3968 Ft

Ez a darab pedig kijelenthetjük, hogy 100%-ig magáért beszél… Már csak azt kell eldöntened, hogy ajándékba akarod-e adni vagy inkább megtartod saját célra…

Még több

Cosmo karácsony