Végre megnézheted Erzsébet királynő idei karácsonyi dekorációját

Gyönyörű lett a Windsor-kastély!

Végre megnézheted Erzsébet királynő idei karácsonyi dekorációját

Végre itt van a december, és bár ez az év nem kicsit lesz más az eddig megszokottakhoz képest, azért még így is kezdetét vette a karácsonyi láz és a díszítés, hiszen most egy kicsit mindenki megpróbálja elfelejteni a járvány okozta nehézségeket. Így van ezzel a királyi család is, köztük Erzsébet királynő és Fülöp herceg.

A 94 éves uralkodó és férje a napokban szomorú, de felelősségteljes döntést hoztak, miszerint idén egyedül fognak ünnepelni a Windsor-kastélyban, nem akarnak ugyanis senkit kitenni a vírusfertőzés lehetőségének.

Ennek ellenére a palotai dolgozók épp úgy kidekorálják az otthonukat, ahogyan minden évben, pár napja például már áll a meseszép, 6 méter magas karácsonyfa a megszokott helyén. A csodálatos díszekkel kicsit sem spóroltak, a csúcsdísz pedig egy részletgazdag, csillogó angyal, amit valószínűleg még London másik feléről is tökéletesen lehet látni.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Royal Collection Trust (@royalcollectiontrust) által megosztott bejegyzés

A fa mellett természetesen más díszítőelemek is helyet kaptak, girlandokat, izzósorokat helyeztek ki, valamint elővették IV. György király étkészletét és azzal terítették meg az asztalt.

Emellett pedig szuper hír, hogy pár nap múlva már látogatókat is fogadnak néhány teremben, a járványügyi szabályok szigorú betartása mellett tehát idén is lesz lehetőség arra, hogy az ember a saját szemével csodálja meg a kidekorált kastélyt.

MÉG TÖBB FOTÓ A KARÁCSONYI DEKORRÓL ITT!

Bár a kastély személyzete igazán kitett magáért, idén nem kapnak karácsonyi ajándékot az uralkodótól, ennek pedig szintén a koronavírus az oka… Reméljük, jövőre már tényleg minden a régi lesz!

Még több

Cosmo karácsony