Azonnal hallanod kell Shawn Mendes és Camila Cabello karácsonyi dalát

Készülj fel a végtelen mennyiségű cukiskodásra!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Azonnal hallanod kell Shawn Mendes és Camila Cabello karácsonyi dalát

2020 hihetetlenül sok megpróbáltatással volt tele, így nem csoda, ha sokan már alig várják, hogy véget érjen az év. Talán soha nem gondoltuk volna, hogy a természetesnek vett dolgok (mint például együtt lenni a családdal, barátokkal, vagy csak simán enni egy étteremben) elérhetetlenek lesznek, így a karácsony is összehasonlíthatatlanul más lesz, mint eddig.

Pont erre akarja felhívni a figyelmet Shawn Mendes és Camila Cabello is egy extra cuki karácsonyi videóklippel, ami a megszokotthoz képest nem profi operatőrökkel készült valami fancy stúdióban. A felvételeket a két szerelmes csinálta, ráadásul a videó rendezői feladatait is ők látták el, amitől az egész csak még személyesebb és meghittebb lett.

És hogy miről szól a klip? Ahhoz, hogy 100%-ig átjárjon a #christmasspirit, meg kell nézned (ÉS HALLGATNOD) Nat King Cole klasszikus karácsonyi dalának feldolgozását, de figyelmeztetünk, a videó tocsog a szerelemtől.

Lopott csókok, romantikus pillantások, gyönyörű dallamok és végtelen mennyiségű aranyoskodás, mindez több, mint 3 percen át, ami után csak még egyértelműbb lesz, hogy miről is kell szólnia az idei karácsonynak. Arról, hogy sokkal jobban értékeljük azt, amink van, szeressük mindennél jobban a hozzánk közel állókat és tanuljuk meg jól érezni magunkat otthon is. Ja, és persze hallgassuk max hangerőn a karácsonyi dalokat, mindezt lehetőleg reggeltől estig, mert az jó a lelkünknek.

Ha pedig mindez nem lenne elég, akkor plusz infó, hogy Shawn és Camila a szám bevételének teljes összegét rászorulóknak ajánlották fel, amitől csak még jobban imádjuk őket! #coupleoftheyear

Címkék: camila cabello cuki kapcsolat karácsony karácsonyi dal Shawn Mendes szerelem

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Cosmo karácsony