Ez a szín győzte le idén adventkor a piros-arany párost

Mert tudjuk, hogy a simán szép neked nem elég és imádod, ha körülötted minden IS trendi!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ez a szín győzte le idén adventkor a piros-arany párost

Cuki maci, piros gömb, aranyló szalagok. Szép, szép, de olyan 2019-es, és ezt az érzésed most már hivatalosan is alátámasztjuk, méghozzá egy profi segítségével. „Bár a piros-arany színkombináció az örök klasszikus az adventi koszorúk és karácsonyi dekorációk terén, idén a lakberendezésben is most népszerű türkiz szín, ami leginkább dominál” – árulta el Takács Dániel virágkötő, a 2018-as EuroSkills verseny harmadik helyezettje.

Picit tartasz tőle, hogy túl hideg lesz a türkiz dekorációd összhatása? Dániel szerint ügyesen tompíthatod az árnyalat hidegségét egy kis ezüsttel vagy arannyal. És hogy mi a helyzet a figurákkal és a cuki elemekkel? Egy dolog biztos: idén sem kell mellőznöd őket, viszont játékba kerül néhány új állat!

„Az aprócska figurák nemcsak az adventi koszorún népszerűek, de igazán szellemes kopogtatókkal is találkozhatunk. A flamingó már tavaly is megérkezett az ünnepi motívumok kínálatba, a trópusi világot idén a papagájok és pávák is képviselik. Nagyon népszerűek még a kutya- és macskafigurás karácsonyfadíszek is.” – teszi hozzá a szakember.

FYI: Ha Dánielhez hasonlóan szeretnéd megmutatni a tehetséged, ezt a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara számos szakmai versenyén megteheted. Felcsigáztunk? Bővebb infókat a skillshungary.hu oldalon találsz.

Címkék: advent EuroSkills figurák flamingó karácsony meghatározó szín páva piros-arany Takács Dániel trend trendi szín trópusi világ türkiz

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Cosmo karácsony