5 karácsonyi randiötlet a kedvenc sorozataidból

Mert minden soriban a karácsonyi különkiadás a legjobb!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

5 karácsonyi randiötlet a kedvenc sorozataidból

Jóbarátok

Ha olyan szuper érzéked van a zenéhez, mint Phoebe-nek a Jóbarátokból, töltsétek a randitokat karácsonyi dalok írásával. Ragadj meg egy gitárt, kreáljatok ünnepi hangulatú dallamokat és hozzá vicces szöveget, és csak úgy poénból vegyétek fel az egészet. Garantált a sírva-nevetés!

via GIPHY

Szívek szállodája

Nagy valószínűséggel idén nektek is elmarad az utazgatás az ország különböző pontjain élő rokonaitokhoz. És mivel nem mentek sehová, ideje újra és még jobban beleszeretni a városotokba, és közben persze egymásba! Inspiráljon titeket Lorelai és Rory, akik tényleg igazán értékelik a környéket, ahol élnek. Induljatok felfedezőútra, sétáljatok egy nagyot, vagy menjetek el kávézni.

via GIPHY

Nailed It! – Ünnepek

Persze, akár békésen is sütögethetitek a mézeskalácsot, amíg odakint idillikusan hull a hó… Vagy, szórakozhattok egy hatalmasat a csatatérré alakított konyhában, és rendezhettek egy izgalmas sütiversenyt! A kérdés már csak az, mit kap a győztes, azaz, akinek a legjobban sikerült a sütögetés.

via GIPHY

Felhőtlen Philadelphia

Tegyétek varázslatossá az ünnepeket azzal, hogy Machez és Charlie-hoz hasonlóan felidézitek a múlt karácsonyok emlékét. Meséljétek el, melyik ajándéknak örültetek a legjobban gyerekként, mi volt az állandó családi program, és nézegessetek régi fotókat – és ha van –, videókat!

via GIPHY

Rupaul: Drag Queen leszek!

Öltözzetek ki, tekerjétek maxra a hangerőt és táncoljátok körbe a nappalit a kedvenc karácsonyi számaitokra az All I Want For Christmas Is You-féle klasszikusoktól a legújabb dalokig, mint a Jonas Brothers Like It’s Christmas című száma. Inspirációként előtte megnézhetitek a Rupaul: Drag Queen leszek! karácsonyi különkiadását is.

via GIPHY

Címkék: felhőtlen philadelphia jóbarátok karácsony nailed it! randiötlet rupaul's drag race sorozat szívek szállodája

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Cosmo karácsony