Ez a 3 csillagjegy utálja a karácsonyt

Mutatjuk az igazi Grincs csillagjegyeket!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ez a 3 csillagjegy utálja a karácsonyt

Bika

Az tuti, hogy a Grincsnek is Bika a csillagjegye! A Bikák ugyanis nem bírják az egész ünnepi felhajtást, utálják a tömeget, a shoppingolást, a kötelező karácsonyi partykat és családi összejöveteleket. Már novemberben stresszesek lesznek, amint megszólalnak az első karácsonyi dalok és megjelennek az ünnepi díszek. Ha tehetnék, az egész év végét egyedül töltenék bezárkózva, sorozatokat bámulva és fincsi kajákat majszolva.

Ikrek

Nem arról van szó, hogy az Ikrek utálná a karácsonyt, teljesen jól elvan vele, sőt, még szereti is, abban az esetben, ha nem kell tennie semmit. Imád ajándékot kapni, de ahhoz már lusta, hogy ő vásároljon vagy megtalálja a tökéles meglepetést a szeretteinek. Odavan a jó kajákért is, feltéve, ha nem neki kell megfőznie vagy bevásárolnia hozzá. Ha bármi feladatot is kap vagy úgy érzi, nyomás van rajta, morcossá válik és elmegy a kedve az egésztől, a duzzogásával pedig képes kinyírni az egész család hangulatát…

Szűz

A Szüzek nagyon hasonlóan gondolkoznak a Bikákhoz, ők is totál feleslegesnek tartják az egész év végi nyüzsgést, de őket nem csak feszélyezi, fel is bosszantja a karácsony. Nem értik, miért kéne ilyenkor lazábban venni a munkát, a diétát, az edzéseket, és főleg nem tudnak azonosulni a költekezéssel. A bulizás és a jópofizás sem épp az ő műfajuk, szóval ők is inább szavaznának a magányos, olvasós, tévézős ünneplésre.

Címkék: advent asztrológia csillagjegy ezotéria grincs horoszkóp karácsony utálja a karácsonyt zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Cosmo karácsony