Ilyenek voltak a királyi család karácsonyi lapjai az elmúlt években

Íme, egy nagyon szép hagyomány legszebb darabjai! Neked melyik a kedvenced?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ilyenek voltak a királyi család karácsonyi lapjai az elmúlt években

A Cambridge-család karácsonyi lapjai

2020

Katalin hercegné és Vilmos herceg idén három gyerekükkel együtt ültek le fotózkodni egy szalmabálára, egy farakás elé. A Matt Porteous által készített képen mindannyian egyszerű, hétköznapi ruhát viselnek és mosolyognak. Annyira cukik, igaz?

2019

Cambridge-ék 2019-es lapját maga Katalin hercegné készítette, ezért nem látható rajta. Nem karácsonykor kattintotta, hanem még az év korábbi részében, Norfolkban.

2018

A 2018-as felvételt szintén Matt Porteous lőtte, akkor éppen Anmer Hall-ban. Ez volt az első olyan karácsonyi fotó, amin Katalin és Vilmos legkisebb gyereke, Lajos herceg is szerepelt.

2017

Ebben az évben Chris Jackson készített a Cambridge-családról fotót, ez kifejezetten hagyományos lett, hiszen szépen kiöltözve, világos háttér előtt pózolnak rajta.


Harry herceg, Meghan Markle és Archie Harrison

2019

Sajnos Harry herceg családjáról mindössze egy karácsonyi lap jelent meg, de ez annyira cuki, hogy semmiképpen nem szabad elfeledkezni róla. Archie elképesztően aranyos, nem csoda, hogy a fanok imádták ezt a képet!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

TheCambridges&Sussex (@thecambridgessussex) által megosztott bejegyzés

Erzsébet királynő

Az uralkodónál hagyománnyá vált, hogy minden évben karácsonyi beszédet mond a BBC-n, amelyet az Egyesült Királyságban mindenki örömmel néz meg az ünnepekkor. A királynő karácsonyi lapját is ekkor szokták elkészíteni, itt egy montázs a korábbi évekről.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

The Royal Family (@theroyalfamily) által megosztott bejegyzés

Károly herceg

2020

Károly herceg feleségével, Kamillával közös fotón szerepel az idei karácsonyi lapján, a kép Skóciában, Birkhall-ban készült.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Clarence House (@clarencehouse) által megosztott bejegyzés


Diana hercegnő

1981

Diana hercegnő és Károly herceg 1981-ben egy esküvői fotójukkal kívántak mindenkinek nagyon boldog karácsonyt és újévet.

Profimedia – Red Dot

1985

Ezen az 1985-ben készült fotón már szerepel a kis Vilmos herceg és Harry herceg is. Diana hercegnő láthatóan nagyon büszke volt a fiaira!

Profimedia – Red Dot

Címkék: charlotte hercegnő györgy herceg karácsony karácsonyi lap károly herceg Katalin hercegné királyi család lajos herceg üdvözlőlap vilmos herceg

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Cosmo karácsony