Rúzs vagy szájfény: melyik jön be jobban a pasiknak?

Mindent bevetsz, hogy elbűvöld a randipartnered, de amikor a sminkhez érsz, kicsit elbizonytalanodsz: vajon egy visszafogott nude szájfénnyel, vagy egy tűzpiros rúzzsal veheted le a lábáról?

Rúzs vagy szájfény: melyik jön be jobban a pasiknak?

„Alapvetően imádom, ha egy csaj sminkel, és a feltűnő árnyalatoktól sem riadok vissza. Lila, piros, téglaszínű, nekem teljesen mindegy, a lényeg, hogy a rúzs csókálló legyen. Nincs kiábrándítóbb, amikor egy forró puszi után a fél arcom mályva színben virít.” (Gergő, 28)

„Néhány hete randiztam egy lánnyal, aki egy nagyon mély tónusú rúzst viselt a találkánkon. Egész este csak az ajkait tudtam bámulni, és egyetlen mondatát sem jegyeztem meg. Végig azon agyaltam, vajon megsértődne-e, ha mozi után egyszerűen hazakísérném és puszi nélkül maradna. Egy visszafogott árnyalattal ő lett volna életem randija…” (Balázs, 21)

„Én határozottan a szájfényre voksolok, szigorúan csillámok nélkül. Még a vékonyabb szájú csajok ajkai is teltebbnek tűnnek tőlük, mégsem feltűnő. Plusz nem borítja be az egész arcomat csók után.” (Dávid, 19)

„Imádom, ha egy nő szája gyönyörű és ápolt, de nekem tökéletesen elég, ha egy kis színtelen ajakápolót visel a randin. Ha mindenáron ragaszkodik a sminkhez, akkor a bogyószínek jönnek be, de csakis matt árnyalatban, csókálló verzióban. Ha olyan lánnyal randizom, akin szájfény van, úgy érzem magam, mint egy apró bogár, aki bármelyik pillanatban csapdába eshet a ragadós cuccban. Brrr…” (Tibi, 23)

„Attól függ, hol vagyunk. A hálószobában viseljen vörös rúzst, az sem baj, ha összemaszatol vele. Romantikus vacsihoz viszont csakis átlátszó szájfény dukál! Nincs annál kiábrándítóbb, amikor a finom kajával együtt a lány ajkai is elfogynak. Ennél már csak az a kiakasztóbb, ha minden falat után nekiáll „retusálni” a sminkjét. Csajok, csak lazán!” (Egon, 31)

„A piros minden árnyalata jöhet, de csak rúzsként! Annyira vadító, amikor a lány lángoló ajkakkal érkezik az első randira. Plusz a rúzsoknak borzasztóan szexi az alakjuk, végem van, ha egy csaj előkapja a táskájából, kicsit kinyitja az ajkait és felvisz egy réteget. Mindez szájfényben viszont túl sok…” (Ervin, 26)

Még több

Cosmo Kiss