Sztárok, akik ügyetlenül csókolóznak

A filmvásznon elérhetetlennek és tökéletesnek tűnnek, a valóságban viszont nem is olyan hibátlanok. Néhány sztár kifejezetten ügyetlen, ha csókolózásról van szó, és most az is kiderül, kik tartoznak a listába.

Sztárok, akik ügyetlenül csókolóznak

Jennifer Lawrence

Az Oscar-díjas színésznőt az Éhezők viadalának premierjén faggatták arról, melyik fiú csókol jobban. Ő nagyon diplomatikusan nem választott a srácok közül, Josh Hutcherson pedig „hálából” megjegyezte, hogy Jen csókjai nagyon nyálasak. Ez aztán a bók!

ehezeok-viadala-cosmopolitan

Brad Pitt

Kristen Dunst mindössze 16 éves volt, amikor Brad Pittel csókolózhatott az Interjú a vámpírral című filmben. Sokan szívesen cserélnének vele, ő viszont a mai napig úgy emlékszik vissza az esetre, mint a karrierje egyik leggusztustalanabb pillanatára.

brad-pitt-cosmopolitan

Angelina Jolie

Ha Brad Pitt lecsúszott a csókkirály címről, akkor Angelinával állítólag ebben is nagyon hasonlítanak. Legalábbis James McAvoy szerint, akinek még a Wanted forgatásán volt szerencséje Angelina Jolie ajkaihoz. A színész finoman szólva sem volt elragadtatva Angie teljesítményétől, sőr úgy írja le az emléket, mint valami, ami kínos, izzadt, és nem túl szép.

angelina-jolie-tetovalas-cosmopolitan

Leonardo DiCaprio

Virgine Ledoyon, A part színésznője egyszer azt nyilatkozta, hogy Leonardo DiCaprio nagyon helyes srác, de semmi pénzért nem lenne a barátnője. Szerinte a sztárból – és a csókjából – hiányzik az igazi szenvedély. Ehhez azért valószínűleg lenne néhány szava annak a több tucat modellnek, akivel Leo az elmúlt pár évben randizott.

leonardo-dicaprio-oscar-2016-cosmopolitan

Jason Segel

Az Így jártam anyátokkal szerelmes párjának volt néhány parázs vitája, mert Jason Segel csókjai inkább egy hamutálra emlékeztettek filmbéli partnere szerint. Viszont ezeknek a balhéknak köszönheti a színész, hogy végül leszokott a dohányzásról.

Emlékszel még az Így jártam anyátokkal cuki sztárjára, Jason Segelre? A sztárpasi úgy néz ki, mintha 50 lenne, pedig még alig múlt 36.

Orlando Bloom

A sármos sztár oda és vissza volt Keira Knightley ajkaiért, a színésznő viszont bevallotta, hogy Johnny Depp ezerszer jobban csókol, mint Orlando. Ezt valahogy sejtettük, de azért mégsem volt szép a hírességtől, hogy ezt hangosan kimondta.

orlando-bloom-cosmopolitan

Emma Watson

Emlékszel még Harry Potter és Hermione Granger csókjára, amit az egyik horcrux jelenített meg Ron előtt? A szexi jelenet a valóságban nem is volt olyan kellemes, legalábbis Daniel Radcliffe számára, aki szerint Emma Watson meglepően erőszakos és rámenős volt a csókjelenetben.

emma-watson-cosmopolitan

Még több

Cosmo Kiss