Mit árul el a pasiról a csóktípusa?

Első randi kipipálva, és már a csókpremier miatt sem kell izgulnod. Minden megvan ahhoz, hogy olvass a sorok között a pasi kiss-névjegyén.

Mit árul el a pasiról a csóktípusa?

Az enyém vagy!

Határozottan diktálja a tempót, mégsem érzed úgy, hogy felfal, mert közben finoman megérinti az ujjaival az pofidat, és ha extra romantikus kedvében van, akár két kézzel tartja az arcodat. Bingó, megcsípted a pasi-főnyereményt! Mindig pontosan tudja, mit akar, és ha bírod a határozott fiúkat, mellette szuperül érzed érezheted magad. Nem kell attól tartanod, hogy elnyom, mivel minden mozdulatával azt üzeni, imád, így extra figyelemben lesz részed, és a véleményed is mindig számít.

Egy falat belőled

Néhány apró, finom harapás is becsúszik a koreográfiába? Akkor biztos lehetsz benne, hogy az ágyban is lesz még néhány kellemes meglepetése! Ez a srác mindennél jobban utálja a monoton dolgokat, nála nem működik a rutin, a színtiszta kreativitásban hisz. Imádja a meglepetéseket, és sosem mehetsz túl messzire nála.

Puszi-maraton

Be sem vetette a fő csókfegyvert (a nyelvét), már a puha, ápolt ajkaival elvarázsolt. Szereti elhúzni az élvezeteket, és biztos lehetsz benne, hogy nem süti el azonnal az összes szuperképességét, inkább türelmesen tartogatja őket, hogy a megfelelő pillanatban bűvöljön el velük. Cserébe ő sem bánja, ha nem kap meg mindent azonnal, mivel szereti ráérősen bontogatni az ajándékait – és nem csak a karácsonyfa alatt.

Nyelvlecke

Az egyik pillanatban még a franciául rendel a pincértől, a következő pillanatban már neked ad francia nyelvleckéket. Minden perce ki van számolva, és úgy érzi, nem ér rá felesleges körökre. Nála nincs mellébeszélés, és azzal nyűgözheted le, ha te is legalább ilyen lényegre törő vagy. Nyílt lapokkal játszik, imádja a praktikus ajándékokat, de a romantika nem az ő asztala. Viszont egy kis segítséggel ebben is erősebb lehet!

Játék határok nélkül

Nem csak az ajkaidat veszi be a buliba, hanem az állad, a nyakad, és a szád sarka is ugyanolyan izgalmas terep számára. Nem csak a szerelemben, az élet minden területén imádja feszegetni a határait. Persze nem viseli rosszul, ha stop táblába ütközik, gyorsan és ügyesen feltalálja magát.

Még több

Cosmo Kiss