A tökéletes csók 4 trükkje

Szeretnéd elkápráztatni a randilovagodat egy olyan cuppanóssal, amit garantáltan soha nem felejt el? Akkor olvasd el a Cosmo csók-gyorstalpalóját!

A tökéletes csók 4 trükkje

Édesem…

Azt mondanunk sem kell, hogy a hagymás, fűszeres ételek, dohányzás, kávé nem éppen csábítanak csókra, szóval ezeket kerüld a randin. De ha igazán biztosra akarsz menni, rendelj valamilyen gyümölcsös desszertet, például málnás vagy epres mousse-t! Az édes íze a csókolózást is megédesíti majd, és a pasi még jobban fog kívánni.

Válts tempót!

Ha már benne vagytok a nyelvcsatában, ne táborozz le egyetlen mozdulatnál. Variáld a gyorsabb és lassabb tempót, néha húzd ki a nyelved a szájából, fedezd fel az ajkait is, a lényeg a változatosság. Persze ne agyalj rajta sokat, hagyd, hogy a szenvedély vezessen!

Kinél van a gyeplő?

Nem kell neked irányítanod végig, hangolódj rá, hogy a pasid hogyan játszik veled csókolózás közben, és vedd át az ő tempóját, mozdulatait. Ez a tükörmódszer csak még jobban begerjeszti majd.

Kezeskedj érte!

A csókolózás nem csak a szátokról szól, használd közben a kezedet is bátran. Simogasd az arcát, cirógasd a nyakát, tarkóját, a füle mögött, és túrj bele a hajába. Ha álltok, akár enyhén át is kulcsolhatod a lábaddal, így még jobban egymásra kattanhattok.

Még több

Cosmo Kiss