Sztárok meséltek életük első csókjáról

A barátnőiddel a mai napig szívesen sztoriztok az elsőről, mégsem tudjátok megunni. És ez duplán így lesz, ha beleolvasol a hírességek legendás csóktörténeteibe.

Sztárok meséltek életük első csókjáról

Leonardo DiCaprio

Még jó, hogy az Oscar-díjas színésznek nem ment el a kedve egy életre a csajoktól, amin egyébként nem lepődnénk meg az első csókélménye alapján. Szegény Leo a mai napig úgy emlékszik vissza rá, mint az egyik legundorítóbb dologra, ami vele történhetett. A kislány basic technikája egy dolog, a sztár inkább az ipari mennyiségű nyálat sérelmezte. Szegény srác, még a végén megsajnáljuk…

leo-cosmopolitan

Mila Kunis

Kevés nő mondhatja el, hogy élete első csókját a Nagy Ő-től kapta. Na nem mintha az oltárig várt volna Mila, viszont 14 éves korában pont Ashton Kutcherrel dolgoztak együtt egy filmen, ahol elcsattant az a bizonyos első csók. Bár minden hollywoodi sztori ilyen happy enddel érne véget!

mila-kunis-cosmopolitan

Selena Gomez

Az énekesnő szintén egy filmforgatáson szerezte élete első csókélményét. A srác az egyik kollégája, Dylan Sprouse volt, kapcsolatuk viszont nem végződött olyan fényesen, mint Mila és Ashton sztorija. Talán azért, mert Selena szerint minden másodperce kínos volt?

selena-gomez-cosmopolitan

Kirsten Dunst

Azt már korábban olvashattad, hogy a szőkeség Brad Pittől kapta élete első igazi csókját, ráadásul az Interjú a vámpírral film forgatásán. Kirstent egy egész világ irigyelte akkor, ő viszont csak arra tudott gondolni, milyen undortó ez az egész. Egy interjúban később azt is elárulta, hogy annyira megutálta a dolgot, hogy a forgatás után 4 évig senkivel nem volt hajlandó csókolózni.

kirsten-dunst-cosmopolitan

Britney Spears

Justin Timberlake minden fronton első volt Britney életében: az első szerelem, az első hancúr és az első csók. Britney bevallása szerint 13 éves volt, amikor Mr. Timberlake először megcsókolta. Vajon azóta is sajnálja, hogy már nem ő, hanem Jessica Biel a szerencsés, akivel Justin tökéletesítheti a technikáját?

britney-spears-cosmopolitan

Még több

Cosmo Kiss