10 dolog, amit csak vegán csajok érthetnek

Még a legjobb barátnőd is azt hiszi, hogy a cuki kisnyuszik miatt nem eszel húst és anyukád minden alkalommal kikészül, ha nem kérsz a híres töltött káposztájából? Akkor ezekkel a szitukkal mélyen együttérzel majd.

10 dolog, amit csak vegán csajok érthetnek

A barátnőd elárulja a társaságnak, hogy vegán vagy és mindenki úgy néz rád, mint egy marslakóra.

via GIPHY

Minden alkalommal újra el kell magyaráznod a különbséget a vegetáriánus és a vegán között.

via GIPHY

A pillanat, amikor észreveszed, hogy a szobatársad húst sütött a kedvenc serpenyődben, egyszerűen borzalmas. Kidobod és újat veszel, nincs mese.

via GIPHY

A legtöbb srác azzal próbálkozik be nálad, hogy ők is voltak már vegánok. Egy teljes hétig.

via GIPHY

Már a számát sem tudod, hányszor kaptál rögtönzött kiselőadást a vas és a fehérje pótolhatatlan hiányáról, amit mások szerint kizárólag húsból lehet magadhoz venni.

<

via GIPHY

A kolléganőid minden alkalommal sűrűn bocsánatot kérnek tőled, ha megisznak egy pohár tejeskávét a jelenlétedben vagy ha pont steaket esznek ebédre.

via GIPHY

Amikor azt hiszik, hogy ez csak egy trendi hóbort és meg akarnak győzni róla, hogy egy hét múlva már úgyis hamburgert fogsz enni. Miközben már 5 éve vegán vagy…

Állandóan kínálgatnak, hátha végre megtörsz. A legvégén pedig a “Hmm pedig ez isteni” trükköt is bevetik.

via GIPHY

Szinte az összes étteremben kínszenvedés olyan ételt választani, amit te is megehetsz és még az összetevőkre is rá kell kérdezned.
Ha végre találkozol egy másik vegánnal, úgy érzed, hogy galaktikus barátra akadtál, miközben semmi más nem közös bennetek.

Még több

Cosmo ÖKO