Sztárok, akik áttértek a vegán életmódra

Nézd meg, kik döntöttek úgy, hogy így is kiállnak az állatokért!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Sztárok, akik áttértek a vegán életmódra

Miley Cyrus és Liam Hemsworth

Miley egész életében imádta az állatokat, egész életében kutyák és macskák vették körül. Később, amikor megismerkedett a vegán életmóddal, úgy döntött, áttér. „Nem mondhatod, hogy szereted az állatokat, ha közben megeszed őket!” – mondta el már több interjúban. Férje szintén hisz a növényi alapú táplálkozásban, így egy ideje már együtt tolják.

Benedict Cumberbatch

A PETA állatvédő szervezet 2018-ban a színészt választotta meg az év legszebb vegánjának. Benedict a Bosszúállók egyik sajtóeseményén árulta el, áttért a növényi étrendre, amit örömmel és könnyedén betart.

Ellie Goulding

Az énekesnő szinte pontosan egy évvel ezelőtt tért át a vegánságra. „Amikor teljesen megértettem, honnan jön a hús, nehezen tudtam elfogadni, hogy ezzel a tudattal éljek. Ha lehet nélküle is létezni, miért akarná bárki megenni?” – tette fel a fontos kérdést egy interjúban tavaly.

Ariana Grande

„Jobban szeretem az állatokat, mint az embereket. Nem viccelek!” – válaszolta Ari, amikor egy riporter megkérdezte tőle, miért lett vegán.

View this post on Instagram

two years 🖤

A post shared by Ariana Grande (@itsarianagrande) on

Jessica Chastain

A gyönyörű színésznő korábban mindig nagyon erőtlennek érezte magát, ám azt mondja, ez teljesen elmúlt, amikor vegán lett. „Most több energiám van, mint eddig bármikor az életem során. Csak annyit tettem, hogy hallgattam a testemre!” – mesélte.

Joaquin Phoenix

Az Oscar-jelölt sztár vegán családba született, eredetileg Leaf volt a keresztneve, ami angolul falevelet jelent. A tesói szintén ilyen neveket kaptak, őket Rivernek (folyó), Rainnek (eső) és Summernek (nyár) hívják. Bár karrierje kezdetén a nevét lecserélte, az állatbarát életmóddal nem szakított.

Címkék: Ariana Grande benedict cumberbatch ellie goulding jessica chastain joaquin phoenix külföldi sztárok Liam Hemsworth miley cyrus vegán vegánság

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Cosmo ÖKO