Sosem találod ki, miből készült ez a bikini!

Egy magyar márka szuper újítással rukkolt elő, amivel nem csak egy szuper fürdőruhát nyersz, hanem egy jó ügyet is támogatsz!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Sosem találod ki, miből készült ez a bikini!

Tóth Mónika és Szomolányi Szandra mindent megtesznek azért, hogy igazán környezetbarát termékeket használjanak. Utazásaik során azonban rájöttek, hogy mennyi problémát okoz a műanyag az óceánok élővilágának a a szennyezés. Innen jött az ötlet: olyan fürdőruhákat fognak készíteni, amelyek újrahasznosított műanyag lesz az alapanyagja. „Az ötlet nagyjából másfél éve született meg, de a fürdőruháink még csak egy hónapja kaphatóak. Felvettük a kapcsolatot egy olasz céggel, amely az óceánok mélyéről felhozott műanyagból csinál egy speciális alapanyagot. Ezekből készíti a mi kis csapatunk a bikiniket egy szolnoki varrodában” – mesélte a Borsnak Mónika.

A két lány szerint a fürdőruháikat azért imádják annyira, mert amellett, hogy szuper trendi darabjaik vannak, hogy a csajok szívesen vásárolnak olyan termékeket, amivel egy jó ügyet támogatnak.  „Az óceánok élővilágának a megóvása elsődleges, így akik tőlünk vesznek valamit, abból tíz százalék a veszélyeztetett állatfajok megmentésére megy. Idén a tengeri teknősökre fókuszálunk, de ez minden évben változni fog” – mondta a Móni.

Címkék: cég divat divatmárka fürdőruha környezetvédelem nyár Szomolányi Szandra Tóth Mónika újrahasznosítás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Cosmo ÖKO