2018.09.27.@ 14.09

Ezt árulja el a frizkód a személyiségedről

Ugyanúgy, ahogy a körmöd formája vagy a kedvenc pizsamád, a hajszíned is rengeteg mindent elárul rólad! Csekkold, hogy rólad mit mesél el!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezt árulja el a frizkód a személyiségedről

Szőke

Mindig te vagy a társaság középpontja és a barátaid nem rendeznek úgy bulit, hogy ne hívnának meg téged is. Persze a pasik sem tudnak neked ellenállni, hiszen minden szituban szuper laza vagy és a humorod is lehengerli őket.

via GIPHY

Barna

Elképesztően jó indulatú vagy, és imádsz jótékonykodni. Bármikor bajba kerül egy barátnőd, te akár az éjszaka közepén is képes vagy autóba pattanni, hogy megvigasztald. Ezt pedig a srácok is imádják benned, hiszen melletted mindig azt érezhetik, hogy ők a legfontosabbak.

via GIPHY

Vörös

Talán a te hajszíned a legmegosztóbb, hiszen valakinek nagyon bejön, valakinek pedig egyáltalán nem. Az biztos, hogy a legtöbb pasi imádja, hiszen nagyon különleges ez a szín. Persze nem ez az egyetlen oka, hogy odáig vannak érted, hiszen elképesztően szenvedélyes vagy, legyen szó a munkáról vagy a szerelemről.

via GIPHY

Fekete

Nagyon erős és határozott vagy, aki tisztában van a saját képességeivel és ezt tudja is használni. Elképesztően öntudatos vagy, bár kissé titokzatos, ami teljesen megbabonázza a pasikat. Imádják, hogy igazán sosem tudnak kiismerni.

via GIPHY

Címkék: frizura haj hajszín személyiség szépség szépségápolás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Cosmo haj