2018.10.08.@ 11.10

4 frizuratrükk, ha nincs kedved hajat mosni

Inkább 10 perccel tovább aludnál a reggeli hajmosás helyett, de nem akarsz összeragadt tincsekkel bemenni az irodába? Mutatunk pár frizkót, amivel könnyen elrejtheted!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

4 frizuratrükk, ha nincs kedved hajat mosni

Félig lent, félig fent

Azokon a napokon, amikor elégedetlen vagy a loboncoddal, tökéletes választás egy cuki konty. Pláne, ha csak a fejed búbján viseled! Használj előtte száraz sampont a dúsabb hatásért, majd válaszd szét a hajad két részre vízszintesen és tekerd fel egy laza kontyba. Nincs is szükség másra hozzá csak pár hullámcsatra, amivel rögzíted a frizurát!

Tupírozz!

Nagyon lelapul a hajad a fejed tetején? Segíts rá egy kis tupírral! Kezd el tincsenként feltupírozni a hajadat, majd simítsd hátra és fogd össze egy lófarokba

Kis balerina

Ha nem érzed túl frissnek a hajad, akkor a legjobb, ha minél jobban felfogod! Akár az irodába, akár egy fontos eseményre sietsz, ezzel a konttyal nem lőhetsz mellé! Fogd össze a hajad lófarokba, majd kezd el kontyba felcsavarni és rögzítsd hajcsattal.

Koronát rád!

Ugye hogy te se tudnád megmondani, mi lapul ezalatt a király fonat alatt? Kezd el a halántékodnál és vidd körbe a fonatot a fejed tetején, így nem csak dögös látványt fogsz nyújtani, de senki se fog gyanakodni, hogy kihagytad a hajmosást!

Címkék: frizkó haj hajmosás nem akarsz hajat mosni tincsek

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Cosmo haj