2018.10.09.@ 11.10

4 trükk, hogy dúsabbnak tűnjön a hajad

Olyan dús frizkóra vágysz, mint a reklámokban? Most mutatunk pár volumennövelő megoldást, amivel garantáltan elérheted ezt a hatást!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

4 trükk, hogy dúsabbnak tűnjön a hajad

Hajas hőmérő

Figyelj oda arra, hogy milyen hőmérsékletű vízzel mosol hajat. A túl hideg miatt megfázhat a fejbőröd, a túl meleg pedig fokozza a fejbőröd zsírosodását, aminek köszönhetően csak még jobban lelapul majd a hajad. Szavazz a langyosra, és miután alaposan megmostad a fejbőrödet samponnal, mosd át még egyszer hideggel, de most vigyázz, hogy csak a hajadat érje a víz, a fejbőrödet ne.

Emeld meg!

Nyugodtan használj hajtőemelő termékeket. A legjobb, ha a permetet választod, amit még a nedves hajadra fel tudsz vinni, hiszen ezzel még a szárításnál csalhatsz. Ha viszont nem vagy oda ezekért, akkor csapj le egy erre kifejlesztett hajlakra, amit a hajtövekre kell majd fújnod, miután megszárítottad.

Hullám stop

Lehet, hogy oda vagy az egyenes hajért, de ha ezt a fazont választod, sokkal jobban lelapulnak a tincseid a fejedre. Fond két copfba inkább a tincseidet, úgy, hogy a fonatok minél közelebb kezdődjenek, majd fentről lefelé haladva süsd át hajvasalóval. Bontsd ki őket és a kezeddel szedd kicsit szét a hullámokat.

Vágass!

Fontos, hogy ne csak évente egyszer juss el a fodrászhoz! Menj el legalább 2 havonta, vágass le a végéből pár centit, és rakass bele pár rövidebb tincset is. Emiatt ugyanis sokkal dúsabbnak tűnik majd az összhatás, még ha neked fájni is fog az a pár centi.

Címkék: dúsabb frizura dúsabb haj frizkók frizura haj megemelkedett tincsek

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Cosmo haj