2018.10.10.@ 10.10

Frizkótrükkök, amiket ki kell próbálnod a télen

Már előre félsz, hogy mi lesz a séróddal, ha beköszönt a sapkás időszak? Ne izgulj ezekkel a frizkótrükkökkel szuperül fogsz majd kinézni!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Frizkótrükkök, amiket ki kell próbálnod a télen

Frissen mosva

Egész nyáron idegesítettek a kis szöszök, amik csak napokkal a hajmosás után tűntek el a fejed tetejéről? Télen emiatt nem kell izgulnod, mert a kötött sapid mindent megold. Arra azért figyelj, hogy miután levetted az irodában, kicsit borzold össze a hajadat, hogy ráerősíts a rocksztár hajkoronádra!

via GIPHY

Bontsd ki!

Készítsd el reggel úgy a hajad, hogy felveszed a sapkádat és úgy teszel bele hullámokat! Így elkerülöd, hogy véletlenül, az is a sapka alá kerüljön, ami már gyönyörűen göndör, ezzel fészek hatást kölcsönözve.

via GIPHY

Rakd össze

Persze előfordulhat, hogy egyáltalán nem szeretnél kibontott hajjal járkálni csak azért, mert sapkát szeretnél felvenni. Válaszd ketté a hajadat és fond be egyszerű fonással őket lazán. Ha ennél egy kicsit vagányabbra vágysz, akkor próbálkozz a hajszálka fonással!

via GIPHY

Új oldal

Mivel ilyenkor nem lehet rendesen felfogni a hajat lófarokba, mert kidudorodik hátul, ezért más megoldást kell keresned, ha copfban akarod hordani. Fésüld egy oldalra az egész séródat, rögzítsd hátul hullámcsattal a kikandikáló tincseket, és így kösd össze.

via GIPHY

Címkék: frizkó haj sapka séród szépségápolás tél

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Cosmo haj