2018.10.10.@ 13.10

Indul az 1 hetes hajkihívás!

Legyen minden nap szuper dögös a hajad! Jöhet a Cosmo egy hetes szuper frizkókihívása?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Indul az 1 hetes hajkihívás!

Hétfő

Legyen ez a friss haj napja. Szárítsd be lazán és hord kiengedve! Ha mindenképpen formázni akarod, akkor göndörítsd be. Nincs is dögösebb a laza hullámoknál!

Kedd

Fogd össze lazán a hajadat alulra egy copfba, és rejtsd el a hajgumit egy tinccsel úgy, hogy körbe tekered, majd rögzítsd egy hullámcsattal. Vegyél ki egy-egy tincset mind a két oldalról és göndörítsd be!

Szerda

Csinálj egy menő balerina kontyot! Készíts egy magas lófarkat, majd csavard körbe egy kis fánkba és rögzítsd pár hullámcsattal! Ez az esti randira is szuper frizkó lesz, ha éppen nincs időd hazarohanni hajat mosni!

Csütörtök

Készíts el egy menő fonatot! Válaszd ketté a hajadat és fond be mind a kettőt, majd csavard körbe úgy, mintha egy korona lenne! Rögzítsd hajcsattal és lazíts egy kicsit a fonatokon!

Péntek

Indulás partizni a csajokkal! Ha téged is zavar, hogy tánc közben mindig belemegy a szemedbe a hajad, akkor készíts mindkét oldalról egy-egy fonatot, amit utána összefogsz hátul.

Szombat

Az esti parti után, ma inkább otthon maradnál és pihennél? Kezd el a homlokodtól erősen csavarni a tincseidet az egyik oldalon, majd fond be a végét. Mivel rögtön engedd egy kicsit, így nyugodtan erősebbre húzhatod a gumit.

Vasárnap

Családi ebédre mentek a pasiddal? Készíts egy cuki kis félkontyot úgy, hogy vízszintesen választod ketté a hajadat. A felső részét tekerd fel egy kontyba és készíts egy nude sminket hozzá!

Címkék: hajkihívás kihívás szépség

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Cosmo haj