Csekkold a sztárok legmeglepőbb hajátalakulásait

A sztárok is megunják néha a megszokott frizkójukat és bevállalnak egy sokkal merészebb fazont. Mi most összeszedtük a legsokkolóbbakat!

Csekkold a sztárok legmeglepőbb hajátalakulásait

Selena Gomez

Mikor az énekesnő újra összejött Justin Bieberrel szőkére cserélte a barna loboncát. Ahogy az exe az életében, úgy a hajszíne sem maradt sokáig. Pedig nekünk egészen tetszett szőkén Selena, és neked?

Kate Hudson

A színésznő egyik napról a másikra szabadult meg gyönyörű hosszú szőke hajától. Bár a tüsi is szuperül áll neki, hiszen elképesztően szép az arcformája, azért örülünk neki, hogy elkezdte újra növeszteni.

Emilia Clarke

A Trónok Harca sztárja valószínűleg megirigyelte a sárkányok királynőjének gyönyörű platina hajszínét, hiszen nemrég az életben is ilyenre váltott. Nekünk nagyon bejött, hiszen így még különlegesebb.

Cara Delevigne

A modell mostanában inkább a színészi karrierjére koncentrált, amiben egyre nagyobb sikereket ér el. Ez pedig nem csoda, hiszen egy filmszerep kedvéért teljesen kopaszra borotválta a fejét. Mondjuk így nem sokszor mutatkozott az utcán, inkább megvárta, még megnőnek a tincsei.

Lily Collins

Lily is lecserélte a barna haját szőkére. Az biztos, hogy a színésznőnek sokkal jobban áll a barna, mint ez a nagyon világos árnyalat. Szerencsére erre ő is rájött, ugyanis újra sötétebb frizkóval hódít.

Kate Middleton

Bár Katalin csak pár centitől szabadult meg és a fazonján sem variált túl sokat, ez a royal családban, már hatalmas változásnak számít. Egyébként állítólag azért vállalta be a hajvágást, mert Kamilla javasolta neki.

Még több

Cosmo haj