Megvan 2018 legmenőbb fodrásza!

A L’Oréal Professionnel idén is megrendezte nagyszabású fotópályázatát, a Style & Colour Trophy-t. Mos kiderül, ki lett a közönség kedvence!

Megvan 2018 legmenőbb fodrásza!

 

A L’Oréal STYLE & COLOUR TROPHY a fodrászvilág egyik legnevesebb eseménye, amely 55 országban kerül megrendezésre évről évre. A verseny lehetőséget nyújt minden fodrásznak arra, hogy megmutathassa tehetségét, nem csak a szakmai zsűri, hanem a nagyközönség előtt is, és ezzel elismerést vívjon ki magának a fodrászvilágban.

A verseny célja a párizsi nő stílusának megalkotása volt, egy olyan fotó elkészítése, mely egy francia divatmagazin címlapjára illene. A versenyzők a következő kritériumok alapján készítették el a munkájukat: „Legyen vagány, de nem “lepukkant”, sikkes, kifinomult, elegáns. Alkoss modern, trendi, friss stílust. Találd meg az egyensúlyt a hordhatóság és kreativitás között. Lehetsz bátor, dolgozhatsz avantgárd ötletekkel is, de arra figyelj, hogy a végeredmény ne legyen túl elvont, mert fontos, hogy a nők számára vonzó stílust hozz létre.”

Idén is dönthettek az olvasók a Cosmopolitan.hu-n arról, ki legyen 2018 legjobb fodrásza. A L’Oréal Professionnel STYLE & COLOUR TROPHY 2018 Cosmopolitan közönségszavazás nyertese pedig elsöprő fölénnyel Szántai Mónika (Szántai Hair&Style) lett!

A győztes munka

A győztes a hatalmas elismerés mellett a következő nyereményekkel gazdagodott:

  • Egy profi fotózás a COSMOPOLITAN magazin stábjával
  • Interjú megjelenés a COSMOPOLITAN magazinban
  • Kétoldalas nyomtatott megjelenés a COSMOPOLITAN magazinban
  • Pályamunka bemutatása online és nyomtatott felületeken
  • Megjelenés a www.cosmopiltan.hu weboldalon