2014.04.11.@ 16.04

Wife Life Style

Szerző: Szoták Réka

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Wife Life Style

K: Mióta blogolsz?

V: Csak néhány hónapja, pontosabban 2013. november elején indítottam a blogom.

K: Miért indítottad el a blogod?

V: Régóta használom az Instagram közösségi oldalt, ahol több ezer ember követ. Számomra fontos, hogy jó kapcsolatot ápoljak velük, legyen az akár csak egy virtuális barátság, mert még nem volt szerencsénk személyesen találkozni. Egyre gyakrabban láttam a hozzászólásokban, hogy a követőim szeretnének többet olvasni tőlem, rólam. Így tulajdonképpen a kérésükre született meg a blogom, ahol 5 kategóriában is otthon vagyok és frissítem őket felváltva.

Az egyszerűséget, a letisztult stílust szem előtt tartva vezetem az internetes naplóm a stílus, a gasztronómia, a szépség, az utazás és a design témákban publikálva. A teljes arculat az egyedüli munkám eredménye, a logótól kezdve a fotókon át, minden munkafolyamatot általában én végzek – nagy lelkesedéssel. (Szerencsére a kivitelezést is el tudom végezni a korábbi tanulmányaimban szerzett tapasztalataim segítségével.)

K. Miért szeretsz blogolni, miért választottad a blogolást?

V: Őszintén be kell, valljam, hogy nem tartom magam “teljes értékű” bloggernek. Egyrészt az idő rövidsége miatt – bár szerencsémre gyors sikereket értem el eddig – még nem ismerem a bloggerkedés minden részletét. Például nem járok rendezvényekre, pedig kapok számtalan meghívást, és nem tudósítok non-stop magamról fotókkal szemléltetve. Elsősorban azért írok, hogy a bennem rejlő “írási képességet” online papírra vessem és nem azért, hogy neveljek másokat, megmondjam kinek, hogyan kéne öltözködnie, vagy hogyan étkezzen, hová utazzon. Egyszerűen csak leírom, hogy én mindezeket hogyan teszem, miként élem meg a mindennapok csodáit, örömteli pillanatait. És ha ezzel inspirálok másokat valamiben, már megérte. Nem szeretnék sok lenni, ezért nem reklámozom az oldalam, nem veszek lájkokat, mert a minőségben és nem a mennyiségben hiszek.

A blogolást kezdettől fogva “csak” egy ismerkedésnek tekintem, ugyanis a közeljövőben ugyan a bloghoz szorosan kapcsolódó, de egy más jellegű tevékenységbe szeretném vágni a fejszém.

A blogot itt éred el: Wife Life Style

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több digital-divas