2015.09.23.@ 08.09

AvianaRahl

Szerző: Sági Evelin

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

AvianaRahl

Kategória:

Az év vloggere

Néhány szó a blogról és magadról:

Sági Evelin vagyok és kreatív sminkek készítésével kezdtem az online pályafutásomat, blogformában, melyeket autodidakta módon, egyedi látásmóddal valósítottam meg. Ennek az indulásnak lassan 4 éve már, azonban a szívemet időközben elrabolta a YouTube… Leginkább videókat és vlogokat készítek immár, mely több, mint egy szenvedélyes hobbi számomra. Az életem része lett az efféle alkotás, amely mindig újabb és újabb kihívások elé állít. De pont ettől olyan izgalmas az egész!

Mire vagy büszke a blogoddal kapcsolatban, és mi az, ami miatt egyedülálló a blogod?

Nem játszom el azt, hogy tökéletes vagyok; én smink nélkül is merek videót forgatni. Minden eltervezettség nélkül, több ezer sorstársamnak segítettem a FogVlog videóimmal, amikor felvállaltam önmagam. Ez egy lavinát indított el, ami megfogalmazta bennem a Tessék pezsegni! mottónkat, ami több annál, minthogy nyitva van a szemünk.
Azon dolgozom, hogy egy olyan közösséget kovácsoljak, akik szívből “pezsegnek” és én igyekszem apránként táplálni beléjük azt, amiben hiszek, hogy te vagy a saját sorsod irányítója. Pozitív hozzáállással pedig minden sikerülhet! Ez a gondolat a videók alapja 2015-től, amik persze a szépségápolás körül forognak, hiszen ez az a téma összességében, ami számomra kimeríthetetlen ötleteket ad és mindeközben kreatív energiát is felszabadít bennem! Ezek kombinációja az AvianaRahl.

A blogot itt éred el: AvianaRahl

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több digital-divas