2015.09.23.@ 08.09

Chloe From The Woods

Szerző: Kovács Dorottya

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Chloe From The Woods

Kategória:

Az év feltörekvő bloggere

Néhány szó a blogról és magadról:

A Chloe From The Woods 2014-ben alakult magyar divatblog, amely a természetközeli, minimalista divatot képviseli.
A blog elsősorban divattal, öltözködéssel kapcsolatos írott és vizuális bejegyzésekből áll, de megtalálhatóak az oldalon az életmóddal, szépséggel és egyéb személyes témákkal foglalkozó bejegyzések is.
A Chloe From The Woods küldetése egy letisztult, stílusos divat közvetítése a fiatalok felé, mindezt egy olyan platformon, ahol minden dizájn és stíluselem a legnagyobb odafigyeléssel és maximalizmussal készül el, hogy az érték ténylegesen értékké váljon.
Hiszek abban, hogy egyszer nemzetközileg is elismert főállású divatbloggerként tudok tevékenykedni, azonban tisztában vagyok azzal, hogy ez az út hosszú és rögös, és minden részét be kell járni – alázattal és odaadással.

Mire vagy büszke a blogoddal kapcsolatban, és mi az, ami miatt egyedülálló a blogod?

Büszke vagyok arra, hogy egy dinamikusan fejlődő, szuper olvasói közösség vesz körül, akiket nem csak én inspirálhatok nap mint nap, de ők is rengeteg energiát nyújtanak nekem.
Úgy gondolom, hogy a blogom mindenképpen egyedi a magyar bloggerszférában, mert egy olyan újfajta maximalista látásmódot képvisel, amely eddig nem volt jellemző az itthoni digitális dívák körében. Minden egyes bejegyzésemet úgy kreálom meg, mintha éppen egy nagyon drága könyvet írnék: minden esetben az általam kivitelezhető legmagasabb minőségre törekszem. Fontos, hogy a maximalizmussal egyfajta humoros, személyes vonal is párosuljon, ettől válik a Chloe From The Woods blog azzá, ami: egy élvezetes, inspiráló vizuális élménnyé egy szép nyári délutánon.
Büszke vagyok továbbá arra, hogy idén tavasszal a nevem alatt egy teljesen egyedi, általam megálmodott táskakollekciót alkottunk meg egy neves magyar tervezővel. Ez egy igazán nagy mérföldkőnek számít a blogom életében.

A blogot itt éred el: Chloe From The Woods

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több digital-divas