2015.09.23.@ 12.09

The Charmbandit

Szerző: Kuna Kata

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

The Charmbandit

Kategória:

Az év feltörekvő bloggere

Néhány szó a blogról és magadról:

Kuna Kata vagyok és kicsivel több, mint fél éve indítottam el a The Charmbanditet.
Ahogyan azt a név is mutatja (legalábbis erőteljesen igyekszik sugallni), alapvetően divatblogként működik, ám azért rendesen átnyúl a szépségápolás témakörbe, én pedig mindezen témákról úgy igyekszem írni, és kifejezni magam, hogy soha egy pillanatra se ferdüljön, vagy tűnjön el a saját személyiségem, hogy mindig azt és úgy mondjam el és mutassam meg, ahogyan valójában gondolom, ami a mai blogger világban azért elég nehéz. Ezért van a bandita.
A blog eleinte magyarul és angolul is működött, az utóbbi időben pedig már teljes mértékben az angol oldalra fektettem a hangsúlyt.

Mire vagy büszke a blogoddal kapcsolatban, és mi az, ami miatt egyedülálló a blogod?

„Hát én eddig minden bejegyzésedet nagyon szerettem, de ez viszi a prímet  Szeretem az őszinte, vagány, karakán stílusodat, több ilyen ember kellene a blogvilágba ”
„Szia! IMÁDTAM ezt a bejegyzést, végigröhögtem az egészet!!!!”
„Jól szórakozom a stílusodon! Very amusing!”
„Felderítetted a napomat.” „(…) Ráébresztettél…. mellesleg szeretem a stílusod!! :D”
„“Kiveti magát a kezemből és rohamot kap?” :DDDDDDDDDDDD Ezen de röhögtem! Viccet félretéve: szívemből szól rengeteg bejegyzésed.”
„ (…)btw annyira imádom a stílusodat, (…)”
„ (…) a cikk, mindamellett hogy értelmes gondolatokat fogalmazott meg, nagyon szórakoztató volt, ezért is imádom a blogodat annyira, mert kb minden posztod ilyen (…) ”
Az ilyen, és ezekhez hasonló visszajelzésekre vagyok nagyon büszke, mert ezek fejezik ki azt, amiben szerintem egyedülálló a blog: olyan témákat, mint a divat és a szépségápolás, vagy igazából bármi mást szórakoztató és karakán, őszinte stílusban ad elő.

A blogot itt éred el: The Charmbandit

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több digital-divas