Szeretnél egy új tetoválást 2023-ban? Akkor nézd meg a 10 legmenőbb trendet, mert bizonyára te is találsz ezek közül kedvedre valót!

Nincs kulcs

Neked is van olyan barátod, akinek több tetkója is van, ám hiába keresel bármilyen vezérfonalat, iránymutatót, egyszerűen képtelen vagy közöttük bármilyen összefüggést felfedezni? Akkor 2023-ban nagyon trendi lesz, mert az önálló, apró tetkót nagyot mennek idén. Nem csoda, hogy Harry Styles is ilyen stílusú alkotások mellett döntött.

Szürrealizmus

2023-ban a szürrealista tetkók is a legmenőbbek között lesznek. Engedd szabadjára a fantáziádat, alkoss meg olyan dolgokat, amelyek pusztán a képzelet szüleményei lehetnek.

Hand poke

Azok, akik imádják az egyszerűséget, és a szabályos formák helyett inkább olyan alkotásokat szeretnének, amelyek a hétköznapiasságtól lesznek szépek, azoknak a hand poke lesz a befutó.

Mikrorealizmus

Ha ezt választod, komoly feladat elé állítod a tetoválót, ennek ugyanis lényege a gazdag részletekben rejlik! A szakértő szerint a követkető 10 évben még mindig arra számíthatunk, hogy közönségkedvencek maradnak. A modern gépeknek köszönhetően, ma már hihetetlen részletességgel lehet kivitelezni a legmerészebb ötleteket.

Absztrakt

Az absztrakt tetoválások is egy ideig még az élmezőnyben maradnak. Nem kell attól aggódnod, hogy furcsán néznek rád miatta, hiszen ma már ez a stílus abszolút nem azt takarja, mint régen. Itt van például két macska, akik amúgy felhők is. Hogy ki mit lát bele, az már egyéni vélemény.

Festőművészet

A merev formák helyett idén a lágy vonalvezetés, a blendingelés, a festett formák hódítanak majd. Mennyivel szebb lehet egy csokor virág, ha a pontosság helyett a művészi kibontakozás a fő cél!

A gyökerek

2023-ban akkor is nagyon kedvelt lesz egy tetoválás, ha a gyökereket fejezzük ki vele. Szülővárosunkat, családi viszonyainkat, hobbijainkat. A lényeg, hogy hozzánk köthető legyen, és olyan szimbólumokat mutassunk velük, amelyek tényleg nagyban befolyásolták az életünket. 

Kiberszigilizmus

Újra fénykorukat élik majd a cyber sigil tetoválások, amelyektől azonban sokan távol maradnának, mert úgy érzik, a felsőbb erők ellen tehetünk velük.

Akvarell

Az akvarell tetkókkal csupa vidámság lesz a nap, nem csoda, hogy a celebek is imádják! Jöhetnek a színes minták, amik mindig mosolyra derítenek majd!

Geometria

A geometrikus tetoválások bármilyen méretben jól mutatnak, jelentésük pedig soha nem egyértelmű.

via