Taylor Swift mesés cipőgyűjteménye

Decemberi címlaplányunkat nemcsak a szuper zenéje miatt imádjuk, hanem trendi szettjeiért is teljesen odavagyunk. Kedvencünk? Természetesen az elképesztő cipőgyűjteménye, amit még Carrie Bradshaw is tuti megirigyelne!

Taylor Swift mesés cipőgyűjteménye
galéria

Taylor Swift mesés cipőgyűjteménye

Taylor Swift mesés cipőgyűjteménye

Fotó megosztása:

Most már biztos, hogy 2014 Taylor Swift éve. Ugyan nem voltak zökkenőmentesek az elmúlt hónapok az énekesnő számára, hiszen többször is betörtek hozzá, vagy éppen őrült rajongók zaklatták. De mióta megjelent legújabb, 1989 című albuma, ismét a csúcson van, és sorra dönti a lemezeladási rekordokat. Emellett pedig a legjobban öltözött sztárok listáján is folyamatosan szerepel, ami nem is csoda, hiszen mindennap megvillantja szuper stílusérzékét, és csodás cipőkben tipeg. Neked melyik tetszik legjobban? Kattintsd végig a galériát, és írd meg nekünk kommentben!

Bátran mutasd meg minden énedet! (x)

A személyiséged egyedi, színes és sokoldalú – érthető, ha nem kötsz kompromisszumokat abban, hogy hogy fejezed ki magad. A Pandora ME megújult, kifejezetten fiatalokra szabott és kibővült kollekciójával nem kell megalkudnod: az egyedi, vagány és feltűnő ékszerek minden eddiginél több lehetőséget adnak arra, hogy megmutasd kreativitásod a világnak és folyamatosan megújítsd a stílusod!

Még több

Divat