4 érv, amiért a vásárlás tényleg jót tesz a lelkednek

Időnként neked is bűntudatod támad, ha beújítasz egy újabb cipőre vagy ruhára? Akkor mostantól felejtsd el a szomorkodást, hiszen a vásárlásnak rengeteg szuper előnye van!

4 érv, amiért a vásárlás tényleg jót tesz a lelkednek

1. Jót tesz az egészségednek

Gondoltad volna, hogy egy kis vásárlás még a szervezetedre is pozitív hatással lehet? Egy felmérés szerint ugyanis napi 20 perc sétával egy csomó komolyabb betegséget megelőzhetsz, ráadásul még fittebb is leszel tőle! Amikor pedig bevásárló körútra indulsz, néha te is képes vagy órákig sétálgatni a butikok között, igaz?

2. Magabiztosabbnak érzed magad

Fogadjunk, hogy te is csinosabbnak érzed magad, amikor sikerül találnod egy olyan farmernacit, ami tökéletesen passzol az alakodhoz, igaz? Ez pedig a kisugárzásodon is rengeteget dob, hiszen ilyenkor sokkal magabiztosabban lejtesz végig az utcán, amit ráadásul a pasik is azonnal kiszúrnak rajtad!

3. Jobb kedvre derít

Egy amerikai kutatás nemrég bebizonyította, hogy a vásárlástól tényleg sokkal vidámabbnak érezheted magad! Ugyanis azzal, hogy belepakolsz a kosaradba néhány divatos holmit, csökkentheted a sok stresszt, amit az egész napos hajtás hozott ki belőled. Egy kis kedvturbó pedig minden szituban jól jön, igaz?

4. Közelebb kerülsz a barátnődhöz

Fogadjunk, hogy amikor a BFF-eddel együtt indulsz el vásárolgatni, ti is rengeteget nevetgéltek és beszélgettek közben, ugye? A barátnőd ráadásul őszintén elárulja, ha egy ruha nem igazán passzol az alakodhoz, a közös élmények pedig csak még jobban összekovácsolnak titeket!

Bátran mutasd meg minden énedet! (x)

A személyiséged egyedi, színes és sokoldalú – érthető, ha nem kötsz kompromisszumokat abban, hogy hogy fejezed ki magad. A Pandora ME megújult, kifejezetten fiatalokra szabott és kibővült kollekciójával nem kell megalkudnod: az egyedi, vagány és feltűnő ékszerek minden eddiginél több lehetőséget adnak arra, hogy megmutasd kreativitásod a világnak és folyamatosan megújítsd a stílusod!

Még több

Divat