Megtaláltuk a legszuperebb nyári könyvet

Egy szuper könyvet szeretnél magaddal vinni a nyaralásra? Nem kell tovább keresgélned! Szerezd be a legaranyosabb romantikus történetet, A szerelem egyenlete című könyvet, amiből most egy exkluzív részletet is lecsekkolhatsz nálunk!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Megtaláltuk a legszuperebb nyári könyvet

Óvszerek, kulcsok, pénztárca. Csupán megszokásból még egyszer gyorsan átfutotta telefonján a mai megrendeléshez tartozó További megjegyzések részt.

Kérem, ne használjon ma semmiféle kölnit!

Ez nem esett nehezére. Egyébként sem szerette a pacsulikat. A telefont a többivel együtt a zsebébe csúsztatta és elindult.

Nem sokkal később már a Clement Hotel mélygarázsában parkolt.

Ahogy az ultramodern, letisztult előtéren áthaladt, eligazította zakóján a hajtókákat, és a szokásos első találkozós üdvözlős játékát játszotta fejben, amikor is elgondolja, milyen lehet vajon az aktuális megrendelő.

A ma esti profilon a kliens kora mellett az állt: harminc. Nagyot sóhajtott és felkerekítette inkább ötvenre. Bármi, ami negyven alatt mozgott, mindig csak hazugság volt, kivéve, ha valami csoportos buliról volt szó, de Michael olyanokat inkább nem csinált. A leánybúcsúk mindig jól fizettek ugyan, de a bimbódzó szerelem lerombolásának már a puszta gondolata is pokolian depresszióssá tette. Lehet, hogy szánalmas volt, de ő egy olyan világban akart élni, ahol a menyasszonyok kizárólag majdani férjükkel fekszenek le, és fordítva. Ráadásul a szexéhes nők zajos hordája igen félelmetes volt Michael számára. Az embernek képtelenség volt megvédenie magát, és azok a hosszú körmök vészesen élesek voltak.

Lehet, hogy Stella valami elkényeztetett luxusötvenes volt, aki dekadens élvezettel vetette magát az életben az édességek, a wellness és a fazonra nyírt ridikülkutyák világába. Így aztán biztosan sok mindenben tapasztalt volt, illetve azt preferálta, ha istennőként imádják az ágyban – amivel Michaelnek egyáltalán nem is volt semmi baja. De az is lehet, hogy egy fitt ötvenes lesz, aki a jógát, a zöldturmixokat és a maratoni hosszúságú szexet kedveli, mely utóbbi jobb megterhelést jelent a hasizmainak, mint a mezei súlyzós emeltpados felülések. Vagy esetleg, ami a legkevésbé sem tartozott Michael kedvencei közé, elképzelhető, hogy Stella egy kemény, ázsiai, rámenős típus, aki Michaelt a vietnami–svéd kevert származása miatt választotta, tudniillik nagyon hasonlított Daniel Henney-re, a nagy koreai sorozatok világhírű férfisztárjára. Nyilvánvalóan ez az utóbbi típus saját anyjára emlékeztette Michaelt, ezért miután lefeküdt velük, komoly terápiára volt szüksége egy bokszzsák megértő társaságában.

Miután Michael belépett az étterembe, tekintete a halványan megvilágított asztalok között pásztázott, hogy megtalálja a barna szemű, barna hajú, szemüveges nőt. Mivel korábban, a levelei felbontásánál semmilyen komolyabb tragédiát nem tapasztalt, most cserébe a legrosszabbra készítette fel magát. Tekintete átugrotta az asztalokat, ahol üzletemberek ültek, majd megállapodott egy középkorú ázsiai nőn, aki épp a felszolgáló lányt instruálta végeláthatatlanul részletesen arról, hogy hogyan is kéri a salátáját, miközben tökéletesen manikűrözött ujjaival beletúrt világosra melírozott barna hajába. Michael gyomra összeszorult, de felé vette lépteit. Úgy tűnik, hosszú estének néz elébe.

Dehogy – emlékeztette magát –, hiszen ez itt az egész tanév alatt felgyülemlett szexuális feszültség! Mindketten ezt akarták. Ő is ezt akarta.

Még mielőtt elérte volna a nő asztalát, egy idősebb, csontsovány férfi ült le a nővel szemben és kézen fogta. Zavartan, de megkönnyebbülve kezdett Michael hátrálni, hogy újra szemügyre vehesse az éttermet. Senki sem ült egyedül… csak egy lány egy távolabbi sarokban.

Sötét haja szoros kontyba volt húzva, finom kis orrán szexi könyvtáros szemüveget egyensúlyozott. Sőt, amit Michael eddig látott belőle, pont úgy nézett ki, mintha egy szexi könyvtáros kosztümös filmhez válogatták volna össze. Csinos magas sarkú körömcipő és szürke ceruzaszoknya volt rajta, és alakjának vonalához tökéletesen illeszkedő, derékban szűkített fehér blúz, amit egészen a nyakáig, szorosan felgombolva viselt. Elképzelhető, hogy volt már harminc, de Michael inkább huszonötre saccolta volna. Volt valami üde és egészséges az aurájában mindannak ellenére, hogy harcias elszántsággal vizslatta kezében az étlapot.

Michael zavartan körbenézett a teremben, azt gondolván, hogy tuti kandi kamerás műsort forgatnak, vagy ha nem, akkor biztos itt vannak a haverjai és pukkadoznak a nevetéstől valahol a növények takarásában. De semmi ilyet nem talált.

Közelebb ment, majd megfogta a szék támláját a lánnyal szemben.

– Elnézést kérek, véletlenül nem te vagy Stella?

Ahogy a lány éles tekintetét hirtelen Michaelre vetette, a férfi elvesztette a gondolatai fonalát. A szexi könyvtáros szemüveg a világ leglenyűgözőbb gyengéd, barna szempárját takarta. És az ajkai pont annyira voltak teltek, hogy csábítsanak, de azért még ne vonják el a figyelmet a lány bájos kisugárzásáról.

– Ne haragudj, bizonyára tévedek – mondta Michael, és nagyon remélte, hogy mosolya inkább közvetíti majd elnézéskérését, semmint zavarát. Semmi esélye annak, hogy egy ilyen kaliberű lány eszkortot fogadjon.

A lány pislantott és olyan nagy lendülettel ugrott talpra, hogy meglökte az asztalt.

– Nem, dehogy. Igen, én vagyok az. Akkor te vagy Michael. Megismerlek a profilképedről. – Kezet nyújtott. – Stella Lane vagyok. Üdvözöllek.

Michael ledöbbenve, egy pillanat töredékéig csak meredt a lány nyílt tekintetére és kinyújtott kezére. Nem így szokták őt a kliensek üdvözölni. Általában csak leintették és jelezték, hogy üljön le, de mindezt egy olyan ravaszkás mosollyal és csillogó szemmel, amely azt árulta el, hogy jobbnak gondolják magukat Michaelnél. És persze azt is, hogy mindamellett igen kíváncsiak arra, vajon mit is tud nekik majd nyújtani a férfi. De ez a lány úgy üdvözölte őt, mint… egy partnert.

Miután felrázódott a hirtelen sokkból, kezét a lány kecses ujjai köré fonta és kezet ráztak.

– Michael Phan. Örülök, hogy megismertelek!

Miután a lány kezét elengedte, az bizonytalanul a szék felé mutatott:

– Kérlek, foglalj helyet!

Ha tetszett a könyv itt megvásárolhatod!

Címkék: álomgyár könyv nyár nyaralás olvasás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Divat

Könyörtelen időjárással indul a hétvége

Könyörtelen időjárással indul a hétvége

Néhány nap kellemes kényeztetés után a hétvége időjárása meglehetősen változékonyan indul.

Viszlát jó idő: győzd le az esőt ezzel a kiegészítővel

Ne tévesszen meg a kezdeti napsütés, az időjárás ma is elég változékonyan alakul. Készülj rá okosan!

7 módszer, amivel évekig életben tarthatod a kedvenc farmered

Egy jó farmer drága kincs, ezért fontos, hogy olyan hosszúra nyújtsd az élettartamát, amennyire csak tudod. Segítünk!

Álomszép ruhák és brutális balesetek – nézd meg az idei Brit Awards legemlékezetesebb divatpillanatait

Hát, egy biztos, az idei Brit Awards gálán aztán tényleg nagyon sok extrém megjelenést láthattunk jó, és nagyon rossz értelemben is…

Nem várt fordulat jön az időjárásban

Kinéztél az ablakon, és a felhőket meglátva gőzöd sincs, mit vegyél fel? Segítünk!

Hatalmas meglepetést hoz a mai időjárás, erre mindenképpen szükséged lesz

Spoiler: érdemes nyárias időre készülnöd, amikor a szetteden töröd a fejed a gardróbod előtt agyalva. Olvass tovább a részletekért!

Zseniális divat-trükkök sztároktól, amikért még nagyon hálás leszel

Ha éveken át jársz vörös szőnyeges eseményekre, néhány meglepő divat-trükk észrevétlenül a stílus-tárházad részévé válik. Utánajártunk, mik azok, amiket muszáj ellesned a mindennapjaidban a sztároktól és stylistjaiktól.

Sarolta hercegnő rekordot döntött

Ennél jobb bizonyíték nem is kell, hogy a kis Sarolta hercegnőnek milyen nagy hatása van, holott még mindig csak 6 éves.

Nyárias idővel indul a hét!

Gyönyörű időnk lesz, olvass tovább a részletekért és a mai outfit inspirációért.

9 dolog, ami régen nagyon szexinek számított a pasikban, de ma már vicces

Ó, azok a hidrogén szőke melírcsíkok, és zselétől égnek álló tincsek… Valld be, hogy a 2000-es évek elején te is majd elolvadtál a következő outfitektől és frizuráktól!

Brutál szexi: magyar sztárok talpig latexben

Készülj, mert írtó dögös felvételek következnek kedvenc magyar sztárcsajaidról!

Májusi eső tényleg aranyat ér?

Hát ha ma nem, akkor soha nem derül ki, hogy igaz-e ez a közmondás: készülj a zivatarokra!

Hatalmasat zuhantak ezek a modellek a kifutón, mégis profin kezelték a helyzetet

Imádjuk, hogy ezek a modellek akkor sem jöttek zavarba, amikor óriásit estek a kifutón. Ha ez nem önbizalom a javából, akkor semmi sem.