„Ez történt, amikor a kutyám segítségével akartam bepasizni”

Ha kutyád van, tényleg egyszerűbb az ismerkedés? Ez a lány nemrég kipróbálta és el is mesélte a tapasztalatait.

„Ez történt, amikor a kutyám segítségével akartam bepasizni”

„Már régóta próbálok párt találni, de még nem jártam sikerrel. Nemrég kaptam egy kutyust, egy francia bulldogot, aki rengeteg figyelmet igényel. Levinni napi kétszer vagy háromszor, futtatni, játszani vele, figyelni az egészségére és mellette még napi nyolc órát dolgozni, több mint kimerítő. De, ha már ennyi időmet lefoglalja, gondoltam, teszek egy próbát és megpróbálom őt a kerítőnőmmé tenni.

Közel egy héten át, mindennap úgy léptem ki a lakásból, a pórázával a kezemben, hogy ő lesz a kulcsa annak, hogy megtaláljam a Nagy Őt. Az első napon a lehető legnagyobb naivitással kezdtem el a kísérletemet. Elmentünk a lakásomhoz legközelebbi kutyafuttatóba, hátha találok egy szexi, fiatal énekest vagy zenészt, aki szintén a közelben lakik, és ide jön a kedvencével.

Sajnos csalódnom kellett, mert mindenki vagy a partnerével volt vagy már rég összeállt kis csoportokban. Eléggé kívülállónak éreztem magam, főleg, hogy leginkább agarakat futtattak körülöttünk, az én kis duci Bao Bao-m pedig csak olyan bókokat kapott, hogy milyen cukik a kis sonkái és természetesen ő kapta a futtató bohóca címet is, mert annyira viccesen viselkedett az arisztokrata kutyák között.

Másnap betábláztam magamnak egy esti randit. Néhány órával a találkozó előtt Bao Bao-nak hasmenése lett és sajnos telibe találta a fehér farmeremet is, amit estére választottam. A végeredmény az lett, hogy késtem az étteremből, ráadásul csak az járt a fejemben, hogy ne legyek sehol kakifoltos és, hogy mikor mehetek már haza a kutyámhoz. Sőt, lelkiismeret furdalásom lett attól, hogy esetleg szeretett volna ott lenni velünk és, hogy őt kihagytam a buliból.

Semmiféle kémia nem volt köztem és a srác között, úgyhogy az este végén szó szerint szaladtam haza. A következő napon ismét megpróbálkoztam egy randival, viszont most egy lazább változattal. Elvittem Bao Bao-t a parkba és megbeszéltük, hogy majd ott találkozunk. A srác jó fej volt és kedvesen viselkedett a kutyával is, de aztán inkább zavarni kezdett a jelenléte, úgyhogy elengedtem a dolgot. A negyedik napon újra megpróbálkoztam egy kutyafuttatóval, ahol kis idő elteltével egy fickó odajött hozzám beszélgetni – csak sajnos pár perccel később a barátnője is csatlakozott hozzánk.

Egyetlen egy szingli srácot sem láttam. Másnap ugyanez volt a felállás: páran odajöttek beszélgetni, de komolyabb ismerkedésre semmi esély nem volt. Az utolsó napon elmentünk sétálni egy parkba és eldöntöttem, hogy írok a srácnak, akivel két nappal előtte randiztam, hogy csatlakozna-e hozzánk.

Munka után el is jött és közel nyolc órán keresztül ültünk a piknik takarómon, rengeteget beszélgetve és Bao Bao-val játszva. Szuper jó nap volt és végre, a teszt utolsó napján valami biztató történt velem. Hogy működött-e a kísérletem? Igen és nem. Sajnos az naiv gondolat, hogy kutyasétáltatás közben egyszer csak odacsapódik hozzád egy srác és hatalmas szerelem szövődik belőle, de megvan az esélye. A sráccal végül még négy randink volt és a történetünk úgy tűnik, hogy még folytatódni fog – és ez szerintem Bao Bao-nak is tetszik!” – írta meg sztoriját az amerikai Cosmónak Carina Hsieh.

Még több

Divat