Így néz ki egy 1 millió dolláros melltartó

A Victora’s Secret idei Fantasy Bra-ját neked is látnod kell!

Mostanra már hagyománnyá vált, hogy a Victoria’s Secret éves bemutatóján az egyik topmodell egy elképesztően csillogó, drágakövekből kirakott melltartóban vonul végig. Lényegében ez a show csúcspontja, amit a legjobban várnak a rajongók!

Az ikonikussá vált melltartó a Fantasy Bra nevet kapta, és előző években olyan modellek viselték, mint Lily Alridge vagy Jasmine Tookes. Idén pedig Elsa Hosk lett az a szerencsés angyalka, aki bemutathatta a luxusmelltartót. Ráadásul az idei darab tényleg minden eddigit felülmúlt, ugyanis 2100 drágakő díszíti, 930 órán keresztül készítették és az értéke nagyjából 1 millió dollár!

Lenyűgöző, igaz? A Victoria’s Secret azonban idén tartogat még egy meglepetést! Most először a vásárlók számára is elérhető lesz a Fantasy Bra, vagyis annak az olcsóbb, hordható változata, ami drágakövek helyett Swarovski kristályokkal lesz kirakva.

Szóval a legnagyobb VS fanok le is csaphatnak rá, bár az ára még így is húzós lesz, ugyanis 250 dollárba, átszámolva kb. 70 ezer forintba kerül majd.