Te kitalálod, melyik az igazi Kim Kardashian?

Egy Instagram-oldal komoly feladat elé állította követőit, ugyanis több fotó alapján kellett eldönteniük, hogy melyik csajszi az igazi Kim.

Te kitalálod, melyik az igazi Kim Kardashian?

A csaknem 700 ezer követővel rendelkező Celebface nevű oldal egyetlen céllal működik: meg akarja mutatni, hogy mennyire könnyen lehet valakit manipulálni egy-egy jól sikerült képpel.

Legutóbb azzal robbantották fel a képmegosztót, hogy készítettek egy összeállítást, amiről el kellett eldönteni, hogy a 9 szelfiből melyik a valódi Kim. A követőket megosztotta a fotó: sokak szerint egyik sem a popsikirálynőt ábrázolja, míg mások úgy gondolják, hogy több képen is Kanye West felesége látható.

Itt megnézheted a képet, és tippelhetsz is:

Ugye mennyire nehéz kitalálni? De most eláruljuk neked, hogy a 9-ből csupán 3 fotón láthatjuk az igazi Kimet, a többiek csupán a hasonmásai: különböző Insta- és YouTube-sztárok és modellek szerepelnek a fotókon. Pontosabban az első, az ötödik és a hatodik képen látható maga a sztárcsajszi. Neked hogy sikerült a tippelés?

A Celebface egyébként arról vált híressé, hogy olyan fotókat oszt meg, amin hírességek Instagram-fotói szerepelnek összehasonlítva egy-egy magazinba készített képpel. Ezzel arra igyekszik felhívni a figyelmet az oldal ismeretlen szerzője, hogy senki sem tökéletes, és ne dőljünk be az agyonszerkesztett képeknek. Találsz ilyen fotót többek között Kendall Jennerről, Irina Shaykról és Bella Hadidról is.

Még több

Divat