Megmutatta smink nélküli bőrét a világhírű modell

A Victoria’s Secret egyik angyala olyan fotót posztolt, amin a pattanásai is látszanak.

Megmutatta smink nélküli bőrét a világhírű modell

Taylor Hill az egyik legfiatalabb Victorias Secret modellek közé tartozik, mégis imádják a rajongók. A sztárt ugyanis, már több mint 10 millióan követik az Instán és olyan nagyágyukkal dolgozott már együtt, mint például Ralph Lauren. Bármennyire is sokat posztol Taylor munkáiról és az edzéseiről, eddig mindig csak tökéletes sminkben mutatkozott, azonban most meglepte követőit és egy nomakeup szelfit tett ki az Insta oldalára.

Persze a rajongói imádták, bár főleg azért, mert nem tett rá semmilyen szépítő funkciót és így a bőrhibái is látszanak a fotón. Ezért pedig valósággal csodálják a követői, hiszen a pattanásokat sem retusálta le az arcáról. „Imádom, hogy kiposztoltad ezt, annak ellenére, hogy látszódnak a pattanásaid. Ettől már nem érzem annyira cikinek a sajátjaimat” – írta az egyik kommentelő.

Egyébként Taylor nem sokkal ezután a kép után, posztolt még egy fotót, amin még a haja is szuper kócos. A követői persze ezt is lájközönnel díjazták és rengeteg hozzászólással, amiben mind megdicsérték a sztárt! Neked hogy tetszik a bevállalós fotó?

Még több

Divat