Borzalmas dolog derült ki a Szex és New York 3-ról

Kitalálod, melyik szereplőt éri majd váratlan baleset?

Borzalmas dolog derült ki a Szex és New York 3-ról

Idén nyáron bombaként robbant a hír, hogy készül a négy szingli csaj történetének harmadik egész estés felvonása. A pletykákat előtte hónapokig tartó találgatás előzte meg és sokáig senki sem jósolt nagy jövőt a folytatásnak, viszont egyre inkább úgy tűnik, mégiscsak lesz belőle valami!

Sőt, a legfrissebb értesülések szerint már a Szex és New York 3. történetéről is kiszivárogtak infók! És sajnos azt kell mondjuk, hogy nincs túl jó hírünk: ugyanis egy nagyon fontos szereplő írja ki magát örökre a szériából. Emlékszel még, amikor a sorozatban Carrie szerelmének, Mr. Bignek szívinfarktusa volt, amitől a csaj teljesen kikészült? Bár a mozikban úgy tűnt, hogy ez már a múltté, úgy néz ki, hogy a probléma visszatér és nagyon is meghatározó mozzanat lesz.

Mr. Big ugyanis meghal majd a betegség következtében és ezzel már biztos, hogy soha többet nem látjuk a mozivásznon, legalábbis Carrie oldalán biztosan nem. James Andrew Miller újságíró, aki a forgatókönyvírásban is nagy szerepet kapott, egy podcastben elmondta, hogy miért várható ilyen folytatás – vagyis inkább befejezés. „Az eset miatt a film középpontjában az áll majd, hogy Carrie miként tudja feldolgozni ezt a szörnyű eseményt és kevésbé a lányok közös kalandjait. Többek között ezért sem akarta Kim Cattrall vállalni a szereplést.”

Hogy Kim valóban kimarad ebből a buliból, már szinte száz százalékra tudhatjuk, mivel Sarah Jessica Parker a következőket nyilatkozta az ügyről: „Folyamatosan hívogattam, próbáltam meggyőzni, hogy jöjjön, csináljuk meg, mindannyian szeretnénk, ha ezúttal is velünk tartana – pont ő nem hiányozhat közülünk. Sajnos nem jártam sikerrel és ennél többet már nem tudok tenni.”

Ha ez mind igaz, egy elég más Szex és New York sztorira lehet számítani, de talán ez nem is baj, sőt valószínű, hogy jót fog tenni a vérfrissítés a projektnek!

Még több

Divat