Ez Rita Ora eddigi legbénább szettje

Az énekesnő vagány stílusa sajnos az utóbbi időben durván megkopott, és van, hogy nem a legmegfelelőbb cuccot veszi fel egy-egy alkalomra.

Ez Rita Ora eddigi legbénább szettje

Rita Ora, énekesnő nemrég azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy egy hatalmasat villantott, ráadásul szándékosan, hiszen nem vett fel melltartót a felsője alá. De nem csak az utcán, hanem a legutóbbi címlapján is a meztelen valóságra szavazott, és a ruhaválasztásai ezek után csak egyre durvulnak. 

Legutóbb megpróbálta elegánsan összehozni a bőrmutatogatást, de a csini szett ellenére is arról szólt az egész estéje, hogy nehogy kipotyogjanak a mellei a rucijából. Most Londonban jelent meg, de meztelenkedés helyett egy hatalmas gombolyagnak öltözött.

Fotó: US Getty Images

A sztárcsaj egyébként gőzerővel promózza az új albumát, amire nagyon büszke, ezért is érkezett Londonba, ebben a rémes bojtruhában. Az elképesztő szereléshez színben passzoló piros magassarkú szandált választott és egy csillogó sminkkel tette fel a madárijesztőszettre a cseresznyét.

Persze a követői értetlenül állnak az outfit-katasztrófa előtt, és könyörögnek a sztárnak, hogy kicsit vegyen vissza az új stílusából. De sokan vannak, akik összeesküvés-elméleteket gyártanak és arra tippelnek, hogy Rita csak a feltűnést keresi, hogy többen felfigyeljenek rá – és így az új albumára is. Bármi is legyen az igazság, az tuti, hogy nem ez volt Miss Ora utolsó sokkoló ruhahúzása.