Hatalmas gondok vannak Meghan hercegné öltözködésével

Nagyon úgy tűnik, hogy még mindig nem sikerült elsajátítania minden udvari protokollt.

Hatalmas gondok vannak Meghan hercegné öltözködésével

Meghan Markle hat hónapja már hivatalosan is tagja a királyi családnak, azonban a hírek szerint II. Erzsébet királynő még mindig csiszolna a stílusán, főleg ami az öltözködést illeti. Nemrég Robert Jobson királyi életrajzíró könyvében is fény derült egy olyan esetre, amikor bizony csúnyán leégette magát a hercegné Harry nagymamája előtt.

Habár Meghan sminkje mindig tökéletes, a ruhaválasztással folyamatosan meggyűlik a baja, ugyanis II. Erzsébet gyakran talál kivetnivalót megjelenésében. A hercegné mindent megtesz annak értekében, hogy megfeleljen az elvárásoknak (nemrég még harisnyát is vett a királynő kedvéért), de úgy látszik, a palotában ez az igyekezet még mindig kevés. Azt pletykálják, hogy egy divatszakértő csapat érkezett látogatóba a Kensington-palotába, akik szerint Meghan még mindig inkább hollywoodi sztárként öltözködik, nem pedig úgy, mint ahogy egy előkelőségnek illene.

A királynő olyan dolgok miatt akad ki rendszeresen Harry herceg feleségére, mint például a fekete ruhák viselése, mikor egyébként senkit sem gyászolnak, de a kalap kérdés is fontos nála, hiszen Meg gyakran megfeledkezik erről a kötelező darabról.

Még nem tudni, hogy Meghan megfogadja-e a tanácsokat annak érdekében, hogy II. Erzsébet ne ráncolja a homlokát tovább miatta, de mi nagyon reméljük, hogy hű marad önmagához, hiszen jelenleg ő a királyi család legstílusosabb tagja!

Még több

Divat