Kiakadtak a rajongók Jennifer Lawrence új kampányára

A Dior kollekcióját ezúttal mexikói lovas nõk ihlették, ami sokakat felháborított. Kíváncsi vagy miért?

Kiakadtak a rajongók Jennifer Lawrence új kampányára

Jennifer Lawrence már évek óta a Dior nagykövete, a rajongók pedig eddig teljesen odavoltak, bármit is hozott össze a luxusmárka és a színésznő. A legújabb közös kampány viszont nem sült el túl jól, ugyanis elég sok embert kiakasztottak vele.

A Cruise elnevezésű kollekciót és az ehhez készült fotókat azok a mexikói nők ihlették, akik a hagyományos nemzeti rodeókon szoktak fellépni. Jennifer egy interjúban korábban úgy nyilatkozott, hogy odavan a kampányért és az ötletért, ezzel ugyanis a nők előtt és a hagyományok előtt tisztelegnek. Az üzenet viszont nem jött át mindenkinek, sőt többen egyenesen felháborodtak a dolog miatt.

Phoebe Robinson komika és podcast házigazda például a világmárkára Instagram oldalán fejtette ki, botrányos, amiért nem egy mexikói színésznőt választottak a reklámhoz. Phobe szerint olyan hírességnek kellett volna pózolnia a fotókon, mint Salma Hayek, Jessica Alba, Selena Gomez vagy Eva Longoria. Szerinte a kampány és az ötlet ebben a formában egyáltalán nem tiszteletteljes, sokkal inkább bántó, véleményével pedig sokan egyetértettek a közösségi oldalon.
Természetesen akadtak olyanok is, akik megvédték a színésznőt és a Diort, és nem láttak bele a koncepcióba semmi kirekesztő vagy bántó szándékot, sőt gyönyörűnek és ötletesnek találták a képeket.

Te mit gondolsz, kinek van igaza?