Durván átverték Élő Kent

Kiderült, hogy van olyan plasztikai műtét, amit még Rodrigo Alves sem vállalna be!

Durván átverték Élő Kent

Az Élő Ken babaként ismert Rodrigo Alvesnek lényegében már tényleg nincs olyan testrésze, amin ne dolgozott volna már plasztikai sebész. Már túl van több mint 160 szépészeti beavatkozáson, amiből nagyjából 60 komoly plasztikai műtét volt. Tízszer műttette meg csak az orrát, de a fenekébe és a vádlijába is implantátumokat tetetett, kihúzatta az összes fogát és porcelán fogsort csináltatott helyette. De ez még nem minden, kivetette 4 bordáját, amivel rekordot is döntött, ugyanis ő volt az első férfi, akin elvégezték ezt a műtétet!

Rodrigo viszont nem hogy egyre tökéletesebb lenne, a sok műtéttől inkább kezd szétesni. Talán pont ezért nemrégiben azt nyilatkozta, hogy leáll a plasztikázással, ugyanis most már végre elégedett a külsejével. Nos, ezt a fogadalmát nagyjából két másodperc alatt szegte meg! A plasztika-függősége ellenére azonban kiderült, van egy dolog, amit nem vállalna be.

A srácot egy olasz tévéshow, Le lene nemrégiben felkereste, majd meghallgatásra hívták egy filmszerepre. A casting le is zajlott majd a rendező közölte Rodrigóval, hogy tökéletes lenne a szerepre, egy dolgot leszámítva, és ez a pénisze. Viszont ha hajlandó műtéti úton eltávolíttatni, akkor övé lehet a 4 millió dolláros szerződés. Mindenki meglepetésére a plasztika mániás pasi visszautasította a dolgot, mondván, az egészsége és a méltósága fontosabb a pénzénél (bár korábban azt nyilatkozta, ahhoz, hogy tökéletes baba legyen, később szeretné eltávolíttatni férfiasságát).

Nyugi, a műsor lényege egyébként az, hogy durván megviccelik az olasz hírességeket meredekebbnél meredekebb sztorikkal, így az egész egy hatalmas kamu volt, de Rodrigo ezt csak az utolsó percben tudta meg!

Még több

Divat