Kiderült: a királynő kiborult Meghan esküvői ruhájától

Úgy tűnik, tényleg nem rajong az öltözködéséért…

Kiderült: a királynő kiborult Meghan esküvői ruhájától

Fél év telt el azóta, hogy Meghan Markle és Harry herceg kimondták a boldogító igent, és így a színésznő hivatalosan is az angol királyi család tagja lett. A royal esküvő persze óriási figyelmet kapott és szinte az egész világ arra volt kíváncsi, vajon Meg milyen ruhacsodában bonul majd be az oltárhoz.

A menyasszonyi ruha végül egy hófehér Givenchy darab volt, ami viszont eléggé megosztotta a közönséget! Sokak szerint tökéletesen állt a hercegnének és pont ilyen visszafogottnak kell lennie egy royal-rucinak, többen viszont úgy gondolták, már-már túl egyszerű volt, sőt picit még mintha lógott is volna Megen. Most pedig az is kiderült, hogy II. Erzsébet is meglepődött a ruhaválasztáson, azonban ő teljesen más okok miatt!

Fotó: US Getty Images

Pont a napokban szivárgott ki a hír, hogy a királynő egyáltalán nem elégedett Meghan öltözködésével, és bár jobban elfogadja, mint anno Katalint, azért még így is azt gondolja, Meg stílusa inkább egy hollywoodi színésznőére hasonlít, mint egy brit uralkodóéra. A legfrissebb infók szerint Erzsébet a hercegné esküvői ruháját is túl bevállalósnak ítélte meg, de nem a szabása, hanem a színe miatt!

Meghan ugyanis volt már korábban házas, ezért a DailyMail infói szerint a királynő biztos volt benne, hogy majd nem fehér ruhát választ. Oké, érthető egy részről, hiszen a királynő szigorúan veszi a hagyományokat és a szabályokat, de azért azt a verziót is megnéztük volna, akkor mit szól, ha Meghan mondjuk egy extrém pink vagy nude ruhában vonul be a templomba…

Még több

Divat