A nő 10 évig nem hordott nadrágot, ez történt

Egy újságírónő őszintén mesélt arról, miért mondott le erről a ruhadarabról.

A nő 10 évig nem hordott nadrágot, ez történt

Alyse Whitney, az amerikai Glamour egyik szerkesztője nagyon furcsa viszonyt ápol a nacikkal. A gimiben állandóan tornacipőben, farmerben és zenekaros pólóban járt, ezeket a cuccokat le sem lehetett róla vakarni. Bár minden nap nadrágot viselt, mégis nehezen talált a boltban magának megfelelő méretet. Elmondása szerint a 155 centis magasságával, a rövid lábaival, a plus-size méretével és a lapos fenekével nem sok választása volt. Amint véletlenül ráakadt egy megfelelő farmerre, egyszerre többet is vásárolt belőle.

„Utoljára 2007-ben vettem nadrágot– mondja az újságírónő. Nem tudja egy pontos dátumhoz kötni, hogy mikor engedte el végleg ezt a ruhadarabot, viszont van egy határozott véleménye róla: „Tudod mit utálok a nadrágokban? Hogy a farmer rettentő hideg, ahogy a bőrhöz ér, és nagyon sokáig ilyen is marad, még azután is, hogy egy meleg szobába beléptél.”

A csajszi egyébként először csak leggings-re váltott, mert sokkal kényelmesebbnek találta. Ezeket gyakran hosszú felsőkkel vagy tunikákkal párosította. Egyre több ilyen hosszított felsőt, majd pedig ruhát vett magának, amik lassan felváltották a nacikat a gardróbjában. „Sokkal magabiztosabbnak, professzionálisabbnak és stílusosabbnak érzem magam ruhákat viselve” – magyarázza Alyse.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alyse Whitney (@alysewhitney) on Aug 31, 2018 at 11:51am PDT

Idén azonban az újságírónő újra beleszeretett a farmerbe: másokon látta, hogy milyen menő a hímzett verziója, ami nagyon megtetszet neki. A tízéves kihagyás után ezért úgy döntött, hogy újra megpróbál naciba bújni. Rengeteg időbe telt a csajszinak, mire talált magának megfelelő méretet, de úgy tűnt, hogy megérte! Egy hétig minden nap farmert viselt a munkahelyén, és elmondása szerint sosem kapott még előtte ennyi bókot az öltözködésével kapcsolatban, mint ezen a héten. Bár már nem idegenkedik a nadrágoktól, de nagyon odafigyel arra, hogy a lehető legkényelmesebben érezze magát bennük.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alyse Whitney (@alysewhitney) on Feb 25, 2018 at 8:47am PST