November 23-tól itt a Cosmopolitan Teszter!

Szenzációs hírt hoztunk neked a hétvégére, péntektől ugyanis kapható a Cosmo legújabb különszáma, a Cosmopolitan Teszter. A címlapon pedig két kedvenced is pózol: Hosszú Katinka és Mihalik Enikő!

Ugye veled is előfordult már, hogy álltál egy boltban a hatalmas polcok előtt, és hirtelen fogalmad sem volt, hogyan válaszd ki a számodra megfelelő arckrémet, vagy melyik a hozzád legjobban passzoló ruha és kiegészítő? Pontosan ezért készítettük el a Cosmopolitan Tesztert, hogy neked már csak élvezned kelljen a kedvenc termékeidet, mert a drága és hosszadalmas tesztelést mi már elvégeztük helyetted.

Hónapokon át több, több mint 500 terméket és szolgáltatást próbáltunk ki, és csak a legjobbakat tettük bele a magazinba, hogy a lehető legtöbb infót begyűjthesd különszámunkból és megtalálhasd a kedvenceidet. Sőt, az ország leghitelesebb influencereit és vloggereit is felkértük, teszteljenek velünk!

Mihalik Enikő például a legújabb csillogó sminkeket tesztelte (42.oldal), Hosszú Katinka pedig a legtrendibb hajformázó eszközöket csekkolta (50.oldal), hogy az ünnepek alatt te is a legjobb formádat hozhasd.

Ha a 37. oldalra pörgeted a magazint, Iszak Eszti egyperces villám tesztjeiből megtudhatod, tényleg működnek-e a tartós és expressz sminktermékek. Dallos Bogi pedig azt próbálta ki, milyen termékekkel hozhatja helyre az arcbőrét egy-egy bulizós éjszaka után.

De nem csak beauty-fronton teszteltünk! Képzeld, Király Viktort és barátnőjét, Virág Anitát arra kértük, próbálják ki a most legmenőbb randiprogramokat. A 128. oldalon kiderítheted, szerintük hova érdemes becsekkolnotok, ha még csak ismerkedtek a sráccal és hová menjetek, ha már jó ideje együtt vagytok.

Vészesen közeledik a karácsony, így a NoSalty gasztrobloggere, Kárai Dávid összegyűjtötte neked a legjobb süti díszítő termékeket, szóval idén minden adott, hogy hatalmasat villants a mézeskalácsaiddal!

A meglepetéseknek itt még nincs vége! A magazinban ugyanis tizenkét* darab termékmintát is találsz, hogy te se maradj ki az izgis tesztelésből.

Ugye ezek után te is le szeretnél csapni a Cosmo Teszterre? Akkor ne halogasd sokáig, a különszám ugyanis csak limitált példányszámban elérhető, szóval holnap irány az újságárus és keresd a magazint Hosszú Katinkával és Mihalik Enikővel a címlapon!

*A termékminták száma magazinonként eltérő lehet.

Még több

Divat