Új gyűrűt hord Meghan hercegné

Harry herceg feleségének a napokban feltűnt egy nagyon szép új ékszer az ujján.

Új gyűrűt hord Meghan hercegné

Meghan hercegné tegnap London egyik közösségi konyháját látogatta meg. Egy burgundi kabátot és egy hasonló színű ruhát, valamint egy magassarkú bokacsizmát viselt. A haját laza copfba fogta. Ami viszont azonnal feltűnt a rajongóknak is, hogy olyan gyűrű volt az ujján, amit eddig még nem láthattunk Meghan kezén. Itt meg is nézheted:

Nagyon cuki az ékszer, hiszen a ‘love’, azaz a szerelem szó olvasható rajta. Az ‘o’ betű pedig szívecskét formáz. A gyűrű értéke a hozzáértők szerint 70 dollár, tehát nagyjából 19 ezer forint körül van, és állítólag egy Los Angeles-i ékszerész, Meredith Hahn készítette. A csajszi honlapján, a kínálatban valóban szerepel egy ilyen gyűrű, ami 18 karátos rózsaarany vagy ezüst verzióban is kapható, viszont még senki nem erősítette meg, hogy tényleg innen származik-e Meghan ékszere.

A hercegné stílusára egyébként jellemző, hogy a formális royal gardrób darabjait mindig igyekszik feldobni valamilyen trendi kiegészítővel. Imádja például az arany ékszereket és a hangsúlyos fülbevalókat is. Bár Meghan már egy ideje Angliában él, még mindig ragaszkodik a kanadai és az amerikai ruhamárkákhoz, és gyakran ezeket viseli a nyilvános események alkalmával. Katalin hercegnéhez hasonlóan Meghan sem hord kismama ruhákat. Nekünk nagyon bejön a stílusa. Neked hogy tetszik?

Még több

Divat