Itt az első előszereplős Oroszlánkirály előzetese

Ezt is annyira imádni fogod, mint az animációs változatát.

Itt az első előszereplős Oroszlánkirály előzetese

A Disney egyre több animációs filmjeit készíti el az előszereplős változatát. Eddig pedig nagyon bejött neki a dolog, hiszen A dzsungelkönyve és A szépség és a szörnyeteg is hatalmas siker lett. Hamarosan pedig a Dumbo is a mozikba kerül, aminek az első előzetese még június közepén csekkolhattad le. Ha az teljesen elvarázsolt, akkor el sem tudjuk képzelni, hogy mit érzel majd, ha megnézed az Oroszlánkirály első trailerét.

Az előzetes elején igazából a film első pár másodpercét láthatjuk, de már ebből is kiderül, mennyire lélegzetelállító világba csöppenünk majd bele, ha beülünk a moziba. A zenét szerencsére nem mixelték újra és meghagyták az eredeti verziót, amivel egészen a gyerekkorod repülhetsz vissza. A legjobb pedig akkor következik, mikor megjelennek a szereplők, amiből azonnal kiderül, hogy Beyoncé végül elvállalta Nala szerepét. Nem is húzzuk tovább az időt, csekkold a mesés előzetest!

Ezek után ugye, már te is alig várod, hogy jövő nyáron beülj a moziba és megnézd az egyik kedvenc gyerekmeséd remake-jét?

Még több

Divat